Natura lenmag 250 g

Natura lenmag 250 g

Raktáron

A lenmag egy alapélelmiszer, ami superfood tulajdonságokkal rendelkezik: azaz egy kalóriára vetítve kimagasló tápanyag tartalommal bír. Már akár egy evőkanálnyi lenmag elfogyasztásával értékes vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz juttathatjuk a szervezetünket 37 kalória elfogyasztása árán.

372 Ft
egységár: 1,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513319
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura lenmag 250 g Részletes leírás

Fontos, hogy a lenmagot őrölve érdemes fogyasztani, mivel az egész magokat a szervezet nem képes megemészteni, és kinyerni belőle a tápanyagot.

A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fito-ösztrogén tartalom. Tartalmaz magas százalékban Omega 3. zsírsavakat, (ami a test koleszterin szintjének szabályozásában játszhat kedvező szerepet,) továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének karbantartásával és a béltartalom továbbításával segíti a táplálék minél előbbi kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az un. perisztaltikus mozgást erősíti. Ez a székrekedésben szenvedőknek lehet segítség. Fontos megjegyezni, hogy a bőséges folyadékfogyasztás ez esetben rendkívül fontos, hiszen a kevés nedvesség miatt, esetleg a bélben összecsomósodott lenmagtól dugulás jöhet létre. Mindez a lenmagpehely esetében is igaz, azonban egyénileg változó mértékben.

Ezért a javaslat: mindenki "kísérletezze" ki, hogy neki a lenmag milyen formában felel meg, amennyiben a székrekedés megszüntetése lenne a cél.

Felhasználási javaslat: bármilyen főételbe, salátába vagy pékáruba keverve.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.