Vegabond bulgur 500 g

Vegabond bulgur 500 g

Raktáron

A bulgur -zöld búzatöret- rendkívül egészséges és nagyon változatosan, gyorsan elkészíthető étel. Egytálételhez vagy köretként, salátákhoz, desszertnek. .

656 Ft
egységár: 1,31 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858703509
Márka:Eccofood
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegabond bulgur 500 g Részletes leírás

A bulgur egészségesebb és gazdagabb rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a rizs vagy a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a sima rizsé 70-90 körül van. B-vitamin és vas is van benne jócskán, ezért nagyon sok dietetikus javasolja a fogyasztását.

Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik .

Gazdag rostokban és vitaminokban, B vitaminban és vasban. Alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a rizsnek, ezért diétázóknak is ajánlott. A kész bulgur nagyon kiadós: több, mint háromszorosára is megdagadhat. Semleges ízű, ezért kedvünk szerint fűszerezhetjük sós ételekhez, vagy desszertekhez is

Nagyon jól átveszi az ízeket, ezért népszerűek a belőle készült saláták, sok zöldséggel és sok zöldfűszerrel.

Bulgur elkészítése - natúr verzió: Zacskóból mérjünk ki 1 bögrényi bulgurt, mossuk át alaposan, két bögre vízzel felöntjük, sózzuk. Főzzük 5 percet, levesszük a tűzhelyről, befedjük, állni hagyjuk: 10-15 perc és kész

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.