Greenmark Bio Vörösbab Kidney 500 g

Greenmark Bio Vörösbab Kidney 500 g

Raktáron

A vesebab nagyobb, vörös színű, enyhén édeskés ízü. Különösen népszerűek a mexikói ételek rajongói körében, amelyek közé tartozik a chili con carne, de ideális salátához, vegán hamburgerhez,  és pörkölthöz egyaránt.

1 591 Ft
egységár: 3,18 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931393
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Vörösbab Kidney 500 g Részletes leírás

Felhasználása: salátákhoz, levesekhez, főzelékekhez, mexikói ételek készítéséhez.

Főzés előtt a babot 10-12 órán át (egy éjszakán át) vízben kell áztatni. Ezután öntse ki a vizet, öblítse le a babot, és új vízben főzze 80-90 percig, vagy 20 percig gyorsfőzőben. A puffadás csökkentésére olyan gyógynövények hozzáadása ajánlott, mint a zsálya, kömény, édeskömény, kurkuma, koriander vagy majoránna. 

A kidney vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak.

Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E

Tápanyagtartalom 100g-ban átlagosan: 
Energia 1259 kJ / 301 kcal 
Fehérje 21,3 g
Szénhidrát 47,8 g
Zsír  1,6 g
Élelmi rost 23,2 g

 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.