Natural fekete beluga lencse 400 g

Natural fekete beluga lencse 400 g

Raktáron

A beluga lencse enyhén diós íze miatt ideális köretként, de salátákhoz, egytálételekhez vagy kenyérfeltételekhez is remek választás.  Érdemes a mindennapi étkezéseink közé bevenni, ugyanis rost, vitamin- és ásványianyag tartalma rendkívül gazdag.

1 173 Ft
egységár: 2,93 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8595617901762
Márka:Natural
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural fekete beluga lencse 400 g Részletes leírás

A kisszemű beluga lencse főzés után is megőrzi alakját. Főzés előtt nem kell áztatni, mint a vörös lencsét. Alacsony glikémiás indexe van, ezért diétákhoz is alkalmas. Jó rostforrás, amely elősegíti az emésztőrendszer működését. A hüvelyesek fogyasztása, beleértve a fekete lencsét, hosszabb ideig telít, és segít megtisztítani a testet. 

Észak-Amerikából származik, kaviárlencse néven is ismert. Szokatlan külseje miatt a fényes, fekete lencse rendkívül népszerű a kifinomult ízlésű konyhákban.
Könnyebben emészthető, mint a barnalencse, kevésbé puffaszt, és előáztatás nélkül is gyorsan -20-25 perc alatt- megfő.

Felhasználható saláták, levesek, köretek készítéséhez, akár csíráztatáshoz is. Köménymaggal, szerecsendióval, curryvel, mustárral ízesíthető. 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. Noémi2023. 01. 25.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.