Kette tofu tikka masala basmati rizzsel 495 g

Kette tofu tikka masala basmati rizzsel 495 g

Raktáron

Vegán Tikka Masala tofuval elkészítéséhez 4 fő részére Gyorsabb alapanyag beszerzés Különleges végeredmény Nincs maradék Kezdőknek is könnyen elkészíthető Rövid elkészítési és főzési idő Tartósítószer, színezék – és ízfokozómentes Egy csomagban az ízletes Vegán Tikka masalahoz szükséges 11 féle fűszer, őrölt kesudió, az illatos basmati rizs, valamint a kókuszkrém 4 fő részére.

1 845 Ft
egységár: 3,73 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999571630615
Márka:Kette
Kiszerelés:495 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kette tofu tikka masala basmati rizzsel 495 g Részletes leírás

Vegán Tikka Masala tofuval elkészítéséhez 4 fő részére

Gyorsabb alapanyag beszerzés
Különleges végeredmény
Nincs maradék
Kezdőknek is könnyen elkészíthető
Rövid elkészítési és főzési idő
Tartósítószer, színezék – és ízfokozómentes

Egy csomagban az ízletes Vegán Tikka masalahoz szükséges 11 féle fűszer, őrölt kesudió, az illatos basmati rizs, valamint a kókuszkrém 4 fő részére.
Csupán néhány, minden üzletben megtalálható hozzávalót kell megvásárolnia - melyek felsorolása a csomagolás elején látható - és már bele is kezdhet az aromás, illatos Tikka masala elkészítéséhez.
A csomagolásban recept, valamint QR kód található, melynek beolvasása után videón is megtekintheti az elkészítés módját.
Nem kell a Tikka masalahoz szükséges sokféle alapanyagot egyesével felkutatnia, mert az összes különleges összetevő itt van egy csomagban.
Nem kell a maradékokkal sem bajlódnia melyek megromlanának vagy elvesztenék az aromájukat, mert pont annyi van a csomagban mindenből, ami 4 fő részére elegendő.
A konyhában kellemes perceket és jó étvágyat kívánunk!

Összetevők: Basmati rizs (250 g), őrölt kesudió, fahéj, gyömbér, koriander, görögszénalevél, chili, római kömény, kurkuma, fokhagymapor, zöld kardamom, szegfűszeg, babérlevél.
A termék szóját, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Basmati rizs átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1506 kJ/360 kcal; Zsír: 3,0 g, ebből telített zsírsavak: 0,0 g; Szénhidrát: 80 g, ebből cukor: 0,0 g; Rost: 8,0 g; Fehérje: 10 g; Só: 0,0 g.
KARA kókuszkrém átlagos tápérték 100 ml termékben Energia: 1033 kJ/247 kcal; Zsír: 25,6 g, ebből telített szírsavak: 22,9 g; Szénhidrát: 1,7 g, ebből cukor: 1,7 g; Fehérje: 2,4 g; Só: 31,8 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.