Grapoila bio napraforgómagolaj 750 ml

Grapoila bio napraforgómagolaj 750 ml

Raktáron

Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és E-vitamin-tartalma kimagasló, ezáltal nemcsak élelmiszerként, hanem bőrápolószerként is használható.

1 884 Ft
egységár: 2,51 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887488986
Márka:Grapoila
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila bio napraforgómagolaj 750 ml Részletes leírás

Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és E-vitamin-tartalma kimagasló, ezáltal nemcsak élelmiszerként, hanem bőrápolószerként is használható. Az antioxidáns hatású E-vitamin-tartalom segít a sejtfalak, a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek és a szívműködés egészségének megőrzésében. A népi gyógyászatban nehezen gyógyuló sebek és száraz, pikkelyesen hámló bőr kezelésére használták.
Sárga színű, pirított napraforgóra emlékeztető illatú olaj, mely hagyományos magyaros ételekhez, saláták, hidegtálak, majonéz készítéséhez ideális. Közepes hőfokon sütésre, főzésre is alkalmas, de kerüljük a hosszú időn át történő hevítését.
A Grapoila BIO napraforgóolaj a világ legismertebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén, a Great Taste-en 2019-ben és 2020-ban is kétcsillagos, kiváló minősítést szerzett.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.