Trendavit Kókuszolaj 1000 ml

Trendavit Kókuszolaj 1000 ml

Raktáron

A Kókuszzsír teljes egészében növényi alapú zsiradék, amely jól emészthető és koleszterinmentes. A Kókuszzsírt, melyet a kókuszpálma gyümölcséből nyernek Délkelet-Ázsiában, már régóta használják sütésre, főzésre és párolásra.

2 155 Ft
egységár: 2,16 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997880503965
Márka:TrendaVit
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Trendavit Kókuszolaj 1000 ml Részletes leírás

25°C alatt fehér zsírszerű, felette olajszerű. Magas hőállósága(198C fok) miatt sütésnél többször is felhasználható, így egyben gazdaságos is.

Kiválóan alkalmas sütésre, mert összetevőinek köszönhetően nem marad kellemetlen szag utána. Pároláshoz is tökéletes.

Laurinsav tartalma jelentős. Egészséges, mert sütés közben nem szabadulnak fel benne káros anyagok, mint néhány egyéb zsiradékban.

A szervezet nem tárolja el zsírként, azonnal elégeti, és energiát állít elő belőle. Segíti a vitaminok, ásványi anyagok és zsírban oldódó tápanyagok felszívódását, ezért jótékony hatással van az egészségre.

Nem hidrogénezett!

Kíméletes eljárással készült, ezért nyomokban kókuszhártyát tartalmazhat, mely nem befolyásolja a minőséget és a felhasználhatóságot.

Összetevők: 100% kókuszzsír

Trendavit Kókuszolaj 1000 ml Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.