Dia-Wellness linzerkeverék gluténmentes ch csökkentett 500 g

Dia-Wellness linzerkeverék gluténmentes ch csökkentett 500 g

Nincs raktáron

Dia-Wellness gluténmentes linzerkeverék csökkentett szénhidráttartalmú, könnyen és gyorsan használható linzer alap lisztkeverék. .

Kosárba
EAN kód:5998199711478
Márka:Dia-Wellness
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dia-Wellness linzerkeverék gluténmentes ch csökkentett 500 g Részletes leírás

A mentes logóval ellátott termékeink külön üzemben készülnek, amelyek a rajtuk található jelölésnek megfelelő allergén anyagot nem tartalmaznak,keresztszennyeződés nem fordulhat elő.

Elkészítés: 50 g margarin, 215 g GM linzerkeverék, 20 g tojás (kisebb tojás), 20 g almacukor. A margarint a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percet hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk, szaggatjuk, majd 160 °C-on megsütjük.

összetevők: mandulaliszt, gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, burgonyakeményítő, élelmi rost, emulgeálószer: E 475, E 433, rizsliszt, burgonyafehérje, sűrítőanyag: xantán, cukor, só
Allergén: mandula

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1934 kJ/ 464 kcal,
zsír: 23,5 g ebből telített: 1,9 g,
szénhidrát: 42,3 g ebből cukrok: 1,7 g,
rost: 14,1 g,
fehérje: 13,7 g,
só: 0,63 g
magnézium: 140 mg NRV 37%



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.