Premium Natura Superior mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g

Premium Natura Superior mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g

Raktáron

Premium Natura mindenmentes kenyér lisztkeverék. Kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét. .

1 394 Ft
egységár: 2,79 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861543229
Márka:Premium Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Premium Natura Superior mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g Részletes leírás

Elkészítési javaslat élesztővel:
Hozzávalók: 250 g lisztkeverék, 230 g víz, 20 g extra szűz olívaolaj, 4 g szárított élesztő.
A gluténmentes vegán fehérkenyér elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. Tetszés szerint kerek bucit vagy hosszúkás kenyeret formázunk vagy formába helyezzük. Lekenjük vékonyan olajjal, néhány helyen bemetszük. Langyos helyen 40 percig kelesztjük a megformázott kenyeret. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb 50 perc alatt készre sütjük a kenyeret. Az élesztőt elhagyva, a többi hozzávalóval élesztőmentes finom kenyér süthető.

Összetevők: tápióka keményítő, barna rizsliszt, nyílgyökér liszt, útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almarost
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes kukoricamentes, vegán, allergénmentes prémium minőségű fehér kenyér lisztkeverék.

Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas rostartalom, tészta állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a gluténmentes tészta állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van benne, fehérjetartalma kimagasló.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.