Stavi-Flexin kemény- és lágyzselatin kapszula

Stavi-Flexin kemény- és lágyzselatin kapszula

Nincs raktáron

A Stavi-Flexin két különböző összetételű - reggel, illetve este fogyasztandó - készítményt tartalmaz. 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz. Kiszerelés: 30+30 db Stavi-Felxin Egyedülálló két kapszulás adagolási módszer - A Glükozamin, a kondroitin-szulfát és a hialuronsav a porcok építőanyaga.

Kosárba
EAN kód:8594059736123
Márka:Stavi-Flexin
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Stavi-Flexin kemény- és lágyzselatin kapszula Részletes leírás

A Stavi-Flexin két különböző összetételű - reggel, illetve este fogyasztandó - készítményt tartalmaz. 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Kiszerelés: 30+30 db

Stavi-Felxin
Egyedülálló két kapszulás adagolási módszer

- A Glükozamin, a kondroitin-szulfát és a hialuronsav a porcok építőanyaga.
- A kollagén az izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok és a csontozat természetes összetevője. A termék hal eredetű I.típusú kollagént tartalmaz.
- A C-vitamin részt vesz a kollagén-képződésben és ezen keresztül a porcok normál állapotának és működésének fenntartásában.
- Az indiai tömjénfa (Boswellia serrata) növény hozzájárul az ízületek rugalmasságának megőrzéséhez. Hatóanyaga a Boswellin-sav.

Mikor ajánlott a készítmény szedése?
Azon személyeknek javasolt a készítmény alkalmazása, akik gyulladással nem járó ízületi bántalmakban (pl. porckopásban) szenvednek, valamint akiknek ízületei fokozott igénybevételnek van kitéve, ide értendők a
- sportolók, a túlsúlyos személyek és a nehéz fizikai munkát végzők, az ízületek túlterhelése miatt
- az idősebb korúak, akiknek az ízületek egészséges működéséhez, illetve a normális porcképződéshez támogatásra van szükségük
- a menopauzán túljutott nők, mivel ízületeik sérülékenyebbek.

Ajánlott adagolás
Naponta reggel 1db kemény és este 1db lágyzselatin kapszula. Étkezések után, megfelelő folyadékbevitellel fogyassza! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A termék 30 napi adagot tartalmaz.
Ajánlott alkalmazási idő: 4-6 héten át történő fogyasztása javasolt. Rendszeres alkalmazása évente több alkalommal megismételhető. A fogyasztási periódusok között tartson néhány (2-3) hónapos szünetet.

A termék fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott!
Halra, tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre, méhtermékekre, valamint a készítmény bármely összetevőjére érzékenyek a készítményt nem szedhetik!

Reggel / kemény kapszula tartalmaz
glükozamin-szulfát 500,0mg
- ebből glükozamin 323,0mg
Boswellia serrata kivonat 50,0mg
- ebből Boswellin-sav 32,5mg
C-vitamin / L-aszkorbinsav 40,0mg
Hialuronsav 20,0mg
I. típusú Kollagén 10,0mg

Este / lágy kapszula tartalmaz
Halolaj 465,0mg
- ebből DHA 250,0mg
Glükozamin-szulfát 50,0mg
- ebből glükozamin 32,3mg
Kondroitin-szulfát 50,0mg
Hialuronsav 20,0mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.