Dr.Chen Vese meridián kapszula

Dr.Chen Vese meridián kapszula

Raktáron

A vese egészségének megőrzéséhez gyógynövényekkel és vitaminokkal.

2 292 Ft
egységár: 76,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802601
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Vese meridián kapszula Részletes leírás

Vese Meridian lágyzselatin kapszula - 30db
étrend-kiegészítő 

A folsav szükséges az egészséges sejtosztódáshoz, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin szükséges az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az immunrendszer egészségéhez. A csalán gyökér Európában is jól ismert gyógynövény, fogyasztásával hozzájárulhatunk a vese egészséges működéséhez. A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét. A bazsarózsa gyökér menopauza idején segíti az idegrendszer normál működését.

Adagolás (felhasználás): naponta 3 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: csalángyökér-kivonat, bazsarózsagyökér-kivonat, japán som gyümölcskivonat, enyves kuszagyűszű gyökérkivonat, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), folsav, zselatin kapszulában

Aktív anyagok napi 3 kapszulára: B6-vitamin: 5,94 mg (NRV 424%), folsav: 90 µg (NRV 45%), csalángyökér-kivonat: 303 mg, bazsarózsagyökér-kivonat: 297 mg, japán som gyümölcskivonat: 297 mg, enyves kuszagyűszű gyökérkivonat: 297 mg.
NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

L. M.2023. 09. 24.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Judit2019. 10. 25.

  Egy hónap szedés után, javult a mamám vérképe!

Virág2019. 03. 26.

  Már korábban is vettem. Jó hatása van, ajánlom.

Zoli2018. 09. 27.

  Nagyon jó !Meg vagyok vele elégedve.

Anonim Felhasználó2018. 02. 15.

  Szuperjó már vettem korábban is.

Anonim Felhasználó2018. 01. 04.

  Mert kiválóan beindult a vese meridián müködèsem töle!

Anonim Felhasználó2017. 09. 18.

  Úgy érzem kellemesen és jótékonyan hat. Nincs szükség rá, hogy hoszabban szedje az ember. 10 napra bőven elég szedni. Könnyű lenyelni.

Anonim Felhasználó2016. 09. 05.

  Kevés ideje, hogy szedem, még nem tudok véleményt mondani.

Még több mutatása