3 elgondolkodtató érv a natúr tisztítószerek mellett

Szerző:Máté CsongorDátum:2019. nov. 10.

Megosztás:

3 elgondolkodtató érv a természetes háztartási szerek melett - hogyan tehetjük egészségesebbé, biztonságosabbá otthonunkat?

3 elgondolkodtató érv a natúr tisztítószerek mellett

Olasz, természetes anyagokból készült tisztítószerek 20% kedvezménnyel: http://bit.ly/2qAmfUe

1. Természetes, növényi alapanyagokból készült tisztítószerekkel biztonságosabbá válik az otthonunk. Nézzünk szét a tisztítószereink között: vigyázat, gyúlékony, mérgező, szembe ne kerüljön, bőrre ne kerüljön, szájba ne kerüljön, gyerekek ne férjenek hozzá, gyorsan öblítsük le a bőrünkről - ismerős szövegek? Minden 5. gyerekmérgezés háztartási szerek miatt történik. Használjunk inkább kevésbé veszélyes, növényi alapanyagokból készült natúr tisztítószereket.

2. Natúr háztartási szerekkel egészségesebbé válik az otthonunk. Jelenleg körülbelül 80.000 különféle vegyszert használ a tisztítószer-ipar, egyre többről derül ki, hogy a legkülönfélébb módokon ártanak az egészségünknek: felszívódnak a bőrön át, belélegezzük őket, csípnek, marnak, köhögtetnek, allergiát, hosszú távon rákot, tüdőproblémákat, hormonzavarokat és sokminden mást okozhatnak. A legtöbb gyártó azt állítja, hogy a saját vegyszerei nem okoznak egészségügyi problémát, és állat-kísérletekkel próbálják igazolni, hogy heti egy-két alkalommal való használatuk nem jelent veszélyt. A tükörtisztító gyártója, a csempetisztító gyártója, a parkettatisztító gyártója, a bútorfényező, szőnyegtisztító, vécétisztító, lefolyótisztító, serpenyőtisztító, mosogatószer, mosóporok, fehérítők, öblítők, folttisztítók gyártói minden termékükre külön-külön bizonygatják, hogy nem veszélyesek, és a meghatározott egészségügyi határértékek alatt maradnak a veszélyes anyagaik, hogy árulhassák őket. De mi nem csak egyet használunk ezek közül, hanem többet is egyszerre, akár sokszorosan meghaladhatjuk az egészségre veszélyes anyagok határértékeit - és paradox módon minél tisztábbá, egészségesebbé próbáljuk tenni az otthonunkat, annál többet használunk belőlük... Miközben egyre többről derül ki közülük, hogy ártalmasak., és még többről fog kiderülni ez a jövőben, ahogy egyre több eddig nem vizsgált hatóanyagnak néznek a körmére.. Miért nem használunk inkább természetes, növényi hatóanyagokból készült termékeket?

3. A natúr háztartási szerek kímélik a környezetet: növényi, biológiailag lebomló alapanyagokból készülnek, nem szennyezik a vizeket, talajokat ott,, ahol gyártják őket, ahol használják őket, és végül ahol kidobják őket.

Most minden Almacabio olasz natúr tisztítószer 20% kedvezménnyel a egeszsegbolt.hu webshopban: http://bit.ly/2qAmfUe


Megosztás: