A nagy Ünnepi evés-ivás nem egészséges

Szerző:Máté CsongorDátum:2018. dec. 12.

Megosztás:

Az ünnepi evés-ivás kimerítette a májunkat, az immunrendszerünket és a szervezetünket, itt az ideje, hogy az egészségünkre is gondoljunk.

A nagy Ünnepi evés-ivás nem egészséges

1. A máriatövis Európa egyik legkedveltebb gyógynövénye májpanaszok esetére. Évszázadok óta használják májpanaszok ellen, a tudomány pedig igazolta hatásosságát: védi a májat a toxinoktól (gyógyszerek káros hatásai, alkohol, drogok, mérgek), erősíti a májfunkciókat, védi a májat a gyulladásoktól és vírusoktól (vírusok okozzák például a sárgaságot), segíti a máj regenerálódását. Erre van most a legnagyobb szükségünk.


2. Az articsóka Európa kedvenc étele és étrendkiegészítője puffadtság, telítettségérzet, zsíros ételek okozta rossz közérzet ellen. Csökkenti a vérzsírszintünket, koleszterinszintünket, védi a májunkat.


3. A kurkuma és gyömbér enyíti a 'telehas' érzést, tisztítja a vérzsírt és csükkenti a szervezetet felemésztő belső gyulladásokat.


4. Igyunk sok borsmenta és zöld teát, az is segít ilyenkor.


5. Napi 15p intenzív mozgás csodát tesz ilyenkor, kiemel bennünket a telített, tespedt érzésből, olyan folyamatokat indít el, amely kedvezően befolyásolja az egészségünket a zabálások között.

Máriatövis, borsmenta, kurkuma, gyömbér, articsóka, útifű és egyéb emésztőrendszert segítő termékeink:
https://egeszsegbolt.hu/termekek/emesztorendszer/


Megosztás: