Belső gyulladások

Szerző:Máté CsongorDátum:2019. jan. 15.

Megosztás:

A sokszor észrevétlen, évekig tartó, krónikus gyulladásos folyamatok számos betegség forrásává válhatnak.

Belső gyulladások

A sokszor észrevétlen, évekig tartó, krónikus gyulladásos folyamatok számos betegség forrásává válhatnak. Belülről marják szét a szervezetünket, megtámadva az ízületeket, ereket, szöveteinket, legyengítve immunrendszerünket és úgy általában bennünket, krónikus fáradtságot és betegségeket, elhízást okozva. 


Ilyen belső gyulladásokat okoz az egészségtelen vagy túlzott táplálkozás, illetve a túlsúly is.


A gyulladás az immunrendszer láncreakción alapuló válasza egy fertőzésre vagy irritációra. Eredetileg a szervezet spontán gyógyulási folyamata, azonban a modern életmód velejárói (egészségtelen táplálkozás, állandó levegőszennyezés, allergének megnövekedett száma, cigaretta, alkohol, vagy akár egy elhanyagolt, szuvas fog) megzavarják és rossz irányba fordítják. 


Mit tehetünk ez ellen?


Őrizzük meg egészségünket természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, amelyek az Amerikai Egészségügyi Hivatal kutatási adatbázisa szerint hatékonyan segítik szervezetünket a gyulladások elleni harcban. Klinikai humánkísérletek alapján a kiváló természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagok:

1. Kurkuma ( https://bit.ly/2DumB2Y ) - több, mint 20 gyulladáscsökkentő hatóanyagot tartalmaz. Véd többek között az emésztőrendszer gyulladásaitól, ízületi gyulladásoktól, és visszaadja szervezetünknek azt az energiát, amit a gyulladások elvesznek.

2. Fahéj ( https://bit.ly/2A1EgvJ ) - a bélrendszer gyulladásait csökkenti, ez az egész szervezetünkre kedvező hatással van.

3. Fekete fokhagyma ( https://bit.ly/2Fxq5TF ) - tudományos kísérletek igazolták, hogy csökkenti a túlsúly okozta belső gyulladásokat, ezen kívül kedvező hatással van a szív- és érrendszerre.

Együk ezeket fűszerként vagy táplálékkiegészítőkként, és aktívabb, egészségesebb, fájdalommentesebb életet élhetünk.




Megosztás: