Bombabiztos módszer az álomalakért

Szerző:foreverslim.huDátum:2014. máj. 21.

Megosztás:

Már csak néhány hónap és indul a strandszezon. Ha te sem szeretnéd bikini alól kikandikáló hurkácskákkal és hullámos popsival köszönteni a nyarat, akkor ideje belevágni egy alakformáló és narancsbőr-mentesítő projektbe! Mutatjuk a tuti receptet!

Bombabiztos módszer az álomalakért

Ahogy beköszönt a jó idő, a szekrény mélyéről lassacskán előkerülnek tavaszi ruháink. De valahogy egyik sem úgy áll, mint tavaly. Nincs más hátra: expressz sebességgel le kell faragni a télen felkúszott kilókat!

Felejtsd el a jojózást!

Jobb híján belevághatunk egy villámdiétába, de gyakorlott fogyókúrázóként nyilván tudjuk, hogy rendszeres mozgás és kalóriakontroll nélkül a leadott zsír pikk-pakk visszatér. Ráadásul néhány hetes éhezés után rémálmunk is valóra válhat: éppen azokról a területekről (például a melleinkről) tűnhet el a legtöbb zsír, ahol az éppenséggel volt nem felesleges.

Ilyenkor mindenünket odaadnánk egy olyan módszerért, ami célzottan a zsírpárnák sújtotta területeket formálja és felszámolja a narancsbőrt, anélkül, hogy a visszahízástól rettegnünk kellene. Jó hír, hogy létezik ilyen eljárás! Még jobb, hogy manapság már otthon is elérhető!

Zsírleszívás - másképpen

Az ultrahangos – vagy más néven kavitációs – zsírbontás a zsírleszíváson kívül az egyetlen módszer, amely nem a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint például a fogyózás vagy a sport), hanem a zsírsejteket is lebontja, ergo a leadott felesleget nem hízzuk vissza. Ráadásul közvetlenül a kezelt testrészt karcsúsítja, tehát mellméret-csökkenés kizárva!

Van azonban egy bökkenő. Az ultrahangos zsírbontás a fogyasztószalonban iszonyatosan drága, főleg ha beleszámítjuk, hogy területenként tíz (vagy még több) kezelésre is szükség lehet a vágyott eredményhez. Ráadásul a napi robot mellett kinek van ideje hetente szalonba rohangálni?

Zsírmentesítés indul!

Éppen ezért kapva kaptunk az alkalmon, amikor lehetőségünk nyílt hosszabb ideig tesztelni a Forever Slim kavitációs zsírbontót, amely direkt otthoni használatra készült. Már korábban is próbáltuk; akkor mindössze néhány hét alatt produkált bámulatos eredményt. Most viszont három teljes hónap állt rendelkezésünkre, így azokon a területeken is bevethettük a csodaszerkentyűt, amelyeket legutóbb nem kezeltünk.  

Decemberben hatalmas izgalommal lendültünk támadásba, hiszen már jól tudtuk, mire képes ez a kütyü. Külön öröm volt, hogy végre éhezés nélkül fogyhatunk! Persze a kalóriabombákat és a cukrot most is messziről elkerültük, igyekeztünk könnyű ételeket enni, és egy kis mozgást is beiktattunk, hogy a lehető leggyorsabban karcsúbb önmagunkat lássuk viszont a tükörben.

Mint megtudtuk, a kavitáció hatékonyságának alfája és ómegája a folyadékfogyasztás. Ha a kúra során nem iszunk eleget, a lebontott zsír nehezebben ürül ki testünkből, így fogyás lassúbb lehet. Mi úgy döntöttünk, inkább nem kockáztatunk, ezért napi 2-3 liter víz legurítását irányoztuk elő. A hatás szerencsére nem maradt el!

Így fogytunk az otthoni zsírbontó géppel

A 45 perces kezeléseket négy-ötnaponta végeztük. Az expressz hatás érdekében mindenki a számára legkritikusabb 2-3 tenyérnyi zónát dolgozta meg először. Bármennyire is szabadulni szerettünk volna a többi párnácskától, a cél érdekében szigorúan a kiválasztott területen maradtunk, egészen addig, amíg ott elértük a megálmodott eredményt.

A leggyorsabb hatást a combunk hátsó részét és popsinkat elcsúfító zsírgolyócskáknál produkálta a Forever Slim. Itt már két alkalom után hihetetlen mértékben csökkent a narancsbőr, további öt kezelés pedig nemcsak az utálatos hullámokat, hanem a felesleges centiket is teljesen eltüntette.

Szerencsére a deréktájon kibuggyanó „babaháj” és a pocak nagyobbacska zsírpárnái sem tudtak ellenállni a kavitációs szerkentyű elemi erejének. Tíz kezelés után brutális mennyiségű (kb. 1-1,5 ruhaméretnyi) zsír olvadt le, így végre a jobb sorsra érdemes „kinőtt” nadrágok is előkerülhettek a gardrób aljából.

A harmadik kritikus zóna a belső comb volt. Ezen a területen kicsit félve fogtunk neki a kezelésnek, ugyanis korábban a kőkemény edzésnek és a szigorú diétának is igencsak ellenállt. Bár a zsírszövet kötöttsége az ultrahangos zsírbontás alatt szintén ellenünk dolgozott, egy kicsivel hosszabb kúra megtette a hatását, így végre sikerült leszámolni a belső comb makacs hájacskáival is!

Az eredmény, amit három hónap alatt elértünk, tényleg elképesztő! Felemelő érzés volt látni, ahogy a szorgalmasan rejtegetett párnácskák fokozatosan eltűnnek, és tudni, hogy a kavitációval lebontott zsír nem tér vissza többé! A kezeléseknek hála, mostantól mindig felhőtlenül, a szokásos tavaszi fogyókúra-para nélkül várhatjuk a bikini szezont.


Megosztás: