Ellenállhatatlan friss lehelet, bármikor, bárhol!

Szerző:EgészségboltDátum:2022. dec. 12.

Megosztás:

Teljes mértékben cukor és alkoholmentes, valamint vegán termék. A STAYCOOL szájspray termékek a legkiválóbb megoldást kínálják amennyiben szeretnéd kiváltani a rágó és egyéb káros anyagokat, vagy csak keresel egy friss és üde leheletet adó szájsprayt. 

Ellenállhatatlan friss lehelet, bármikor, bárhol!

STAYCOOL szájspray termékek a legjobb ízű, egészséges és leggyorsabban növekvő prémium szájspray különlegességek az Egyesült Királyságban, Ázsiában, Európában és a Közel-Keleten. A hagyományos szájspraykből általában hiányzik változatos és minőségi ízvilág, vagy tartalmaznak olyan összetevőket melyek nem egészségesek. Ezért nagyon sokan döntenek a rágógumik mellett, amik további problémákat okozhatnak.

Felejtsd el a rágógumit, a STAYCOOL gyorsabb, egészségesebb új módszer a lehelet felfrissítésére.

A STAYCOOL nagyon hatékony a szájhigiénia megőrzésében bármikor bárhol. Klinikailag bizonyítottan antibakteriális hatóanyagot tartalmaz, amely megszünteti a rossz leheletet, a szagokat és a baktériumokat.

A STAYCOOL többféle ízt fejlesztett ki annak érdekében, hogy minden ízlésnek megfeleljen a cool mentától, a fodormentától, az epertől a fahéjig
Ideális étkezés, kávé, dohányzás után, vagy csak simán egy üzleti találkozó vagy randi előtt. 

Előnyei: zsebben is könnyel elfér -az ultra karcsú kialakítás bármilyen zsebben, kézitáskában vagy autórekeszben elfér, szinte láthatatlan.

  • Cukormentes
  • Alkoholmentes 
  • Dobozonként több mint 130 permetezés
  • Vegetáriánusok számára alkalmas
  • Cukorbetegek számára is alkalmas
     


Megosztás: