Evés, ivás, Húsvét!

Szerző:Máté CsongorDátum:2019. ápr. 5.

Megosztás:

A Húsvét a rengeteg étel és alkohol ünnepe, a szervezetünk ezt nem fogadja olyan kitörő örömmel, mint mi: hízunk, leterheljük a májunkat, a szívünket, az izmainkat, az immunrendszerünket, ezáltal könnyen megbetegedhetünk.

Evés, ivás, Húsvét!

Mit tehetünk? Használjunk tudományosan igazolt természetes hatóanyagokat, hogy egészségesebbek maradjunk - összegyűjtöttük a gyógyító szereket egy helyre, hogy könnyen kiválogathassuk, mire lehet szükségünk: 

- A máriatövis hatóanyagai távol tartják a toxinokat a májunktól, majd regenerálják ezt a fontos szervet
- Az útifű maghéj megtisztítja a gyomrunkat és beleinket a salakanyagoktól, megköti és kiüríti belőlünk az elfogasztott zsírt, ezáltal gátolja a hízást is
- A lenmagolaj és a borsosmenta tea gyógyítja az elrontott gyomrot és a leterhelt beleket
- A kurkuma és az omega-3 enyhíti az alkohol és a túl sok étel okozta belső gyulladásokat, amelyek számos betegség melegágyának tekinthetők.
- A Q10 energiával látja el az izmokat, csökkentve az ilyenkor megszokott másnapos izomlázat.
- Multivitaminra is szükség lehet, az alkohol ugyanis kiüríti vitaminkészletünket, és csökkenti a felszívódásukat.

Megnézem: http://bit.ly/2Ix6gOk


Megosztás: