Felejtsd el a klasszikus ebéddobozt!

Szerző:EgészségboltDátum:2023. máj. 17.

Megosztás:

Az olasz Blim Plus márka dizájner konyhai kiegészítőket készít a legjobb minőségű anyagokból. A tartós BPA-mentes polipropilén lehetővé teszi a termékek hosszú évekig történő használatát anélkül, hogy károsodnának azok.

Felejtsd el a klasszikus ebéddobozt!

A masszív, de egyben tökéletesen megválasztott, optimális anyagvastagság hosszú éveken át garantálja a tartósságot és a használhatóságot. Minden Blim Plus termék a környezetet tiszteletben tartva készül, és teljes mértékben újrahasznosítható.

A dizájnért, az olasz elismert tervező, Raffaello Galiotto a felelős. Kreativitása, egyedi termékek megalkotása iránti szenvedélye, formai odafigyelése és az átgondolt funkciók tökéletesen illeszkednek a Blim Plus márka elképzeléséhez. A márkát a legapróbb részletekre való odafigyelés, praktikum, sokoldalú felhasználás és mindenekelőtt a környezet tisztelete jellemzi, mivel a polipropilénből készült termékek újrahasznosíthatók.  Ezen kívül minden Blim Plus termék UV szűrővel rendelkezik, aminek köszönhetően nem színeződik el idővel és nem veszíti el az anyag tartósságát. A termékek csomagolása minimalista, újrahasznosított papírból készült, nem tartalmaz műanyag elemeket.

A termékek nem csak az ételek elkészítését könnyítik meg, de kétségtelenül bármely konyha díszévé válhatnak. 

Felejtsd el a klasszikus ebéddobozt!

A BAULETTO egy újragondolt ételhordó, amelyet olyan embereknek terveztek, akik gyakran és hosszú ideig vannak távol otthonuktól, ugyanakkor egészségesen táplálkoznak és törődnek az ökológiával.

Egy belső, mozgatható elválasztórekesz osztja szét az ételeket, hogy megőrizzék a legjobb ízüket. A speciális szellőzőnyílás egyenletes melegítést és biztonságos mikrohullámú sütőben való használatot tesz lehetővé. A fejhallgató vagy okostelefon töltőkábel lyukkal ellátott hermetikus burkolata egyúttal stabil telefonállvány is lesz.  A hatékony szalag további védelmet nyújt a kinyitás ellen, amely az étkezés kényelmes hordozására is szolgál. A készlet evőeszközöket tartalmaz, amelyek kompaktan a tartály tetején helyezkednek el, közvetlenül a fő fedél alatt.

2 méretben és 4 színben kapható webshopunkban.

Ez a termék elnyerte a design világának egyik legrangosabb díját – a Red Dot Design Award 2022-t.

A COSMO szűrőedény ideális gyümölcs és zöldség mosogatásához, tészta szűréséhez.

A szűrőedény tervezésénél figyelembe vették a lyukak szokatlan elrendezését, amelyek lehetővé teszik a tészta lehető leghatékonyabb leszűrését. A lyukak átmérője a szűrőedény belsejében kisebb, kívül pedig szélesebb. Ennek köszönhetően a leeresztett víz nem fröcsköl oldalra, és ami a legfontosabb, a spagetti nem jut ki a szűrőedényből. 

Az OBLÓ kézi citrusfacsaró gyorsan és kényelmesen préseli, szűri és összegyűjti a gyümölcslevet. Minden típusú citrusfélékhez alkalmas. A stabil, csúszásmentes alap garantálja a friss gyümölcslevek elkészítésének kényelmét. Két oldalsó ujjnyílás biztosítja a facsaró kényelmes fogását és a gyümölcslé öntését.

Az UFO Citrusprés Innovatív és modern citrusfacsaró. Nevéből adódóan valóban egy UFO-ra hasonlít. A citromfacsaróhoz tartozik egy mérőpohár is, így egyben, vagy külön-külön is jó hasznát vesszük a konyhában.

A gyönyörű pasztellszínek, a kreatív formák, praktikum és egy kis humor is a BLIM termékek mellett szól, saját használatra vagy akár ajándéknak is tökéletes termékek.