Jó tanács a nyári bőrápoláshoz

Szerző:EgészségboltDátum:2023. júl. 10.

Megosztás:

A nyári arcápolási, bőrápolási rutinok közé iktassunk be a bőrradír használatát, mely számos előnnyel jár.  Azon kívül, hogy eltávolítja az elhalt hámsejteket, serkenti a véráramlást, javítja a bőr megjelenést.

Jó tanács a nyári bőrápoláshoz

Minden bőrtípusnak szüksége lehet egy természetes anyagokból készült bőrradírra, a száraz, érzékeny bőrtől kezdve a vastag és zsíros bőrig. 

Geomar Thalasso Scrub-ok minden hatóanyagával azt a célt szolgálják, hogy bőre megújuljon, friss és üde maradjon. Egyedi és természetes összetevőinek köszönhetően segít a bőr feszességét megőrizni.

A többféle értékes hatóanyagokkal dúsított Geomar bőrradírok nem csupán átlagos hámréteget eltávolító termékek. Olyan hatóanyagok, mint a fekete só, a tengeri só, a vulkáni homok, az aktív szén, az argán olaj, shea vaj, kávé, verbenaolaj, a mentol , a szőlőmag, vagy epermag kivonat segít megőrizni és táplálni a bőrt.

A nyári időszakban különösen ajánlott bőrradírozást végezni. Az elhalt bőr rendszeres eltávolításának köszönhetően a barnulás szép egyenletes lesz. Nem beszélve arról, hogy egy strandon eltöltött nap után a bőrre kent naptejek és napolajok csak úgy vonzzák a koszt, homokot. Ezeknek a gyors és kíméletes eltávolítására is tökéletes célt szolgál a bőrradír. Az így ápolt bőr, tökéletesen felkészült a napozás utáni természetes krémek, gélek maximális befogadására, felszívódására.