Karácsonyra hangolódva

Szerző:Zsuzsi az egeszsegbolt.hu-tólDátum:2023. nov. 29.

Megosztás:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem eléggé fusztrál, hogy októbertől karácsony van az áruházakban. Persze álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem csábulok el néha, egy-egy csillogó dísznek, vagy ajándék ötletnek, de ezeket vagy elfelejtettem, hogy megvettem, vagy mire valójában karácsony lesz, már nem is tetszik annyira.

Karácsonyra hangolódva

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem eléggé fusztrál, hogy októbertől karácsony van az áruházakban. Persze álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem csábulok el néha, egy-egy csillogó dísznek, vagy ajándék ötletnek, de ezeket vagy elfelejtettem, hogy megvettem, vagy mire valójában karácsony lesz, már nem is tetszik annyira.  Nyilván érzelmi alapon döntök, hiszen a karácsonyi dekoráció, az ünnepi zene, az illatok, mind-mind elvarázsolnak és máris a kosaramba pottyannak az ünnepi kellékek, ahelyett, hogy végig gondolnám azok valós szükségét. 

Engedjétek meg, hogy mi is megmutassuk, milyen termékeket válogattunk össze nektek, karácsonyra hangolódva.

Ezeken kívül, számos, különböző diétába beillő:

  • liszt
  • cukorhelyettesítő
  • édesség, szaloncukor, Mikulás, bonbon….
  • lekvár, méz
  • sütés-főzés alapanyag megtalálható webshopunkban. Így az ünnepi vacsora alapanyagit, kollégáknak az ajándékokat könnyedén beszerezheted tőlünk, sorban állás nélkül, mindezt házhoz szállítva. 
  • Non-food termékeink közt találhattok, cuki mézescsuprot, vajtartót, tortaformát, akupresszúrás nyakpárnát, hatalmas gyógyteás bögrét, sólámpát, ebéddobozt, szódavíz készítőt, masszázspisztolyt, olyan termékeket, melyeknek bárki örülne, kortól, nemtől függetlenül. 

Ha a termékekkel vagy rendeléssel kapcsolatban kérdésetek lenne, keressetek minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Zsuzsi az egeszsegbolt.hu-tól