Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

Szerző:EgészségboltDátum:2022. okt. 20.

Megosztás:

Biztosan hallottad már: „az vagy, amit megeszel”. Egy kanál gyümölcs- és zöldségkristállyal olyan növényi aktív hatóanyagok kerülnek a szervezetedbe, mint a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, színanyagok, illatanyagok, stb. Ezek mindegyike kitüntetett szerepet játszik a szervezetünk egészségének megőrzésében.

Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

Hogyan készülnek a gyümölcs- és zöldségkristályok?

A gondosan válogatott alapanyagok a lehető legoptimálisabb állapotban kerülnek a feldolgozó üzembe. Megőrzik optimális tápanyagtartalmukat.

A feldolgozás során a rostok mikrorostokká alakulnak át, ez könnyebbé teszi az emésztést. Az alapanyagok sem fagyasztásnak, sem hőkezelésnek nincsenek kitéve, így megőrzik a hőre érzékeny hatóanyagokat és vitaminokat is. A folyamat levegőtől elzártan zajlik, ezért azok a bioaktív anyagok (például flavonoidok és karotinoidok), amelyek könnyen oxidálódnak, megőrzik szabadgyökfogó képességüket!

A különböző termékek kifejlesztésekor az összetevők arányait úgy határoztuk meg, hogy a gyümölcsök és zöldségek együttes fogyasztása szinergikus hatást váltson ki, fokozzák egymás hatóanyagainak a felszívódását.

Miért olyan különleges ez a technológia?

Általánosan elfogadott az az elv, miszerint egy egészséges embernek napi fél-egy kg jó minőségű, frissen szedett, érett zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztania ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok és bioaktív anyagok bejussanak a szervezetébe. Napjainkban nem egyszerű hozzájutni ilyen mennyiségben frissen leszüretelt, érett, vegyszermentes,
nem génmanipulált zöldséghez és gyümölcshöz. Rengeteg utánajárást és pénzt igényelne a beszerzésük, ha ez egyáltalán minden évszakban lehetséges lenne. A beszerzésen kívül az alapanyagok feldolgozása is sok időt vesz igénybe, amivel ebben a rohanó világban nem biztos, hogy rendelkezünk!

Biztosan hallottad már: „az vagy, amit megeszel”. Egy kanál gyümölcs- és zöldségkristállyal olyan növényi aktív hatóanyagok kerülnek a szervezetedbe, mint a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, színanyagok, illatanyagok, stb. Ezek mindegyike kitüntetett szerepet játszik a szervezetünk egészségének megőrzésében.

A különleges technológiának köszönhetően sok időt és utánajárást takarítunk meg! A termékeinkkel nem egy újabb vitamint vagy táplálékkiegészítőt kínálunk, hanem egy olyan szuper táplálékot, amivel időhatékonyan, gazdaságosan, koncentráltan, a természetes formájában adhatod meg a szervezetednek az alapvető fontosságú tápanyagokat!

Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

A myCosmofood termékek NEM vitaminok, NEM táplálékkiegészítők, hanem koncentrált élelmiszerek. 6+1 szempont alapján megvizsgáltuk, miért előnyös az ilyen koncentrált szuper táplálék fogyasztása?

1. Hogyan készül?
Kíméletes vákuum szárítási technológiával készül, hogy ne vesszenek el a fagyasztásra, hőre, vagy az oxidációra érzékeny növényi hatóanyagok.

2. Hogy hasznosul?
A kíméletes technológia másik előnye, hogy a gyümölcs- és zöldségkristályok szemcsemérete olyan kicsi lesz, hogy már a száj nyálkahártyáján is fel tud szívódni. Ezért a hatóanyagok majdnem 100 százaléka az emésztőrendszerünk állapotától függetlenül is hasznosul.

3. Mennyi hatóanyag?
Mivel a termékeink teljes értékű és tiszta élelmiszerek, így a hatóanyagtartalmát grammokban, és nem milligrammnyi mennyiségben tudjuk a szervezetünkbe juttatni.

4. Hányféle összetevő?
A zöldség és gyümölcs összetevők a teljes növényt tartalmazzák, így egyszerre sokféle hasznos hatóanyag kerül a szervezetünkbe szerves formában. Ráadásul a termékeinket többféle, az egymás hasznosulását segítő összetevőkből állítottuk össze, ami megsokszorozza a szervezetre gyakorolt jótékony hatást.

5. Mi van benne még?
A myCosmofood termékekhez nem adtunk semmilyen tartósítószert, színezéket, adalékanyagot, aromát, hozzáadott édesítőszert vagy ízfokozót. A kristályos állag megőrzése érdekében GMO mentes, természetes állapotú csomósodásgátlót tartalmaz, ami szintén élelmiszer.

6. Könnyen fogyasztható?
A zöldség- és gyümölcskristályoknak nagyon finom az íze! Változatos formában fogyasztható (ld. a receptjeinket), így akkor sem unod meg, ha minden nap eszel belőle.

+ 1 Ár-érték arány?
Egy evőkanál gyümölcs- és zöldségkristály annyi hatóanyagot tartalmaz, mint egyes esetekben akár 30-40 dkg átlagos minőségű zöldség és gyümölcs. Ráadásul sokkal komplexebb, mert többféle vitamint, ásványi anyagot, és bioaktív anyagokat (flavonoidok, karotinoidok) tartalmaz, melyek hasznosulása is hatékonyabb.

Forrás: https://www.mycosmofood.com/technologia



Megosztás: