Mit csinálnak a szuper levelek?

Szerző:EgészségboltDátum:2022. nov. 3.

Megosztás:

A tudomány zsenialitásának köszönhetően ma már lehetséges a különböző levelekből kivonni az aktív összetevőket, így minden nap élvezheti azok jótékony hatását.

Mit csinálnak a szuper levelek?

Az ATTITUDE márka teljesen természetes haj-és testápoló, valamint háztartási termékeket kínál a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. A biztonságos összetevőkből készült termékek mentesek a káros szennyeződésektől, vegyi anyagoktól.

Szuper levélkivonatokkal dúsított tusfürdők és samponok egészséges és ragyogó bőrt biztosítanak – tetőtől talpig!   

Mit csinálnak a szuper levelek? 

A tudomány zsenialitásának köszönhetően ma már lehetséges a különböző levelekből kivonni az aktív összetevőket, így minden nap élvezheti azok jótékony hatását. Ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, erős regeneráló képességgel rendelkező levelek figyelemre méltó képességgel rendelkeznek, hogy ragyogó bőrt és egészséges hajat biztosítsanak.

A narancslevelek visszaadják a bőr ragyogó fényét.

A citromlevélben található antioxidánsok segítenek leküzdeni a szabad gyököket, segít megtisztítani és regenerálni a bőrt.

Fehér tealevél kivonat magas antioxidáns-koncentrációjának köszönhetően késlelteti az öregedési folyamatot, megnyugtatja a száraz bőrt. 

Az olajbogyó egészséges zsírokban és antioxidánsokban gazdag, de az olajbogyó levelei is tele vannak ezekkel az egészséges tápanyagokkal. Hidratálja és megnyugtatja a bőrt. 

A vörös szőlőlevél kivonat erős antioxidáns.

Használd a természet erejét, hogy egészséges és ragyogó bőröd legyen!

Minden szuper leveleket tartalmazó sampon vízitormával és indiai zsázsalevél kivonattal dúsított. Természetes formuláinkhoz hozzáadva ezek a kivételes összetevők hatékonyan erősítik és kondicionálják a hajat a gyökerektől a hajvégekig. Kivonatai ideálisak a hosszan tartó hajnövekedés elősegítésére.