Naptej gyorstalpaló

Szerző:Máté CsongorDátum:2019. máj. 25.

Megosztás:

Védjük meg magunkat a nap káros sugárzásától természetes, vitamindús naptejekkel

Naptej gyorstalpaló

A nyári időszakban az egészségesnél sokkal több UVA és UVB napsugár éri a testünket, mindkét féle sugárzás okozhat bőrrákot, valamint csúnya égési sebeket, ha nem védjük testünket naptejekkel. Nem elhanyagolható az sem, hogy napvédő krémekkel, tejekkel szebben is barnulunk. Tévhit az, hogy a nagy faktorszámú naptej megakadályozza a barnulást: bármilyen faktorú naptejjel barnulunk a napon, a faktor azt jelzi, hogy mennyi ideig mehetünk ki a napra bőrkárosodás nélkül.

A kutatások úgy találták, hogy gondos, megfelelően vastag rétegben felvitt naptejeknél elég a 15-ös faktorú, azonban kevesen használják ezt megfelelően, ezért inkább a 30-as faktorút ajánlják a szakemberek.

Vigyázzunk arra, hogy nem csak a termálfürdők és iszappakolások hasznos hatóanyagai szívódnak fel a bőrünkön keresztül, hanem a naptejek, napolajok vegyszerei is, egyre több kutatás vizsgálja ezek káros hatásait. Használjunk minél természetesebb naptejeket, ezekből válogattunk Önöknek a Herbária, Herbioticum és Dr. Kelen kínálatából. Ezek a gyártók vigyáznak arra, hogy minél kevesebb vegyszert használjanak, inkább vitaminokkal és bőrápoló hatóanyagokkal dúsítják termékeiket a minél szebb és egészségesebb bőrért. Nézze meg kínálatunkat: http://bit.ly/2wNdqpR

Kerüljük a napvédő sprayeket, főleg gyerekek esetében, mert ezeket nehezebb jól elkenni, belélegezve pedig a napvédők vegyszerei biztosan károsak.


Megosztás: