Vágyból valóság, testzsírból energia!

Szerző:Pakó PálmaDátum:2015. ápr. 23.

Megosztás:

A HERBioticum L-Carnitine 1000mg-os tabletta, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára készült L-karnitine tartalmú készítmény.

Vágyból valóság, testzsírból energia!

Sosem szerettem futni. Mégis mindig vágyódva néztem a feszülős naciban kocogó lányokat, hisz ennek ellenére szerettem volna én is karcsú és fitt lenni. De egyszer sem jutottam a vágynál tovább. Egész nap ültem a számítógép előtt, munkaidő után pedig minden nap elhatároztam: ma elmegyek futni. Ez ment évekig, mindhiába. Közben felszedtem 13 kilót - sunyin felkúszott a hasamra, a combomra és a csípőmre a testzsír. Nem lustulhattam tovább! Teljes elhatározással kutatni kezdtem zsírégető készítmények után, majd rendeltem magamnak egy natúr tisztaságú, megemelt hatóanyag-tartalmú HERBioticum L-Carnitine tablettát. Gondoltam, kicsit begyorsítom vele a zsírégetésem folyamatát. A futásra továbbra sem vitt rá a lélek: elkezdtem sétálni. Hetente háromszor hatalmas köröket gyalogoltam a kertvárosból a lakótelepen át, napi 3-4 kilométert teljesítve. A séták előtt félórával beszedtem egy L-karnitine tablettát, így nem csak jobban bírtam, hanem hatékonyabban éltem meg a testmozgást. Hat hét elteltével 7kilót fogytam, a hasam és a derekam körfogata közel 10centivel lett vékonyabb. Ma is kitűnően érzem magam, energikusabb vagyok, szeretek tükörbe nézni, és már el sem tudom képzelni az életemet „zsírégető egészségügyi séták” nélkül. 

 

Jótékony L-karnitine

Először több mint 100 éve, az izmokból izolálták az L-karnitine-t, aztán igazolták az izomsejtek működésére gyakorolt jótékony hatását. Később a kutatók több élettanilag fontos tulajdonságát is kimutatták (pl. az idegrendszer és a szívizom megfelelő működésében játszott nélkülözhetetlen szerepét). De leginkább a zsírsavak elégetésében és a sejtek membránjának védelmében bizonyult rendkívül hatékonynak. Hatóanyaga, a tartarát segít a zsírsavak „üzemanyaggá” alakításában: megnövelheti a zsírok energiaforrásként való felhasználását.

 

 

Mi volna nélküle? 

Születésünk után azonnal szükségünk van L-karnitine-re. Bár az anyatej magas L-karnitine tartalma biztosítja a sejtszintű zsíranyagcseréhez megfelelő mennyiséget, termelődése a szervezetünkben csak a 14. életév után fejlődik ki teljesen.

Az L-karnitine természetes aminosav származék, melyet táplálkozás útján biztosíthatunk testünk számára. Azonban ha bármilyen ok következményeként túl kevés van belőle, az komoly megbetegedéseket okozhat. Hiány jelentkezhet még spottevékenység, edzés során is, mikor a szervezetnek több L-karnitine felhasználására van szüksége, mint amennyit előállítani képes. Testsúlycsökkentéskor szintén ajánlott a napi táplálékfogyasztást L-karnitine bevitellel kiegészíteni, mellette rendszeres sportolni, mozogni.

Az L-carnitine termelése idősebb korban is csökkenő tendenciát mutat, ezért javasolt a hiány redukálása.

 

 

I love my life!

 

A testmozgás mindenkinek mást jelent, intenzitása is egyénenként változó. A rendszeres séta épp úgy sporttá válhat, ahogy a futás vagy a súlyzózás. Egy kiadós túrázás, kirándulás, sőt, az aktív állómunka is lehet fizikai teljesítményt megterhelő mozgás.  
Az L-karnitine ezen hivatott segíteni: zsírt éget, megakadályozhatja a zsír lerakódását, ezzel növelheti az energiaszintet és az állóképességet, könnyebbé teheti a mozgást.

A HERBioticum L-Carnitine tabletta tartarát-tartalma természetes, rendkívül tiszta és hatékony, a fizikai teljesítőképesség javítását szolgáljaSportolás előtt 30perccel érdemes alkalmazni, mozgás hiányában pedig reggel éhgyomorra, étkezés előtt 1/2-1 órával.

 

*Biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, natúr tisztaságú, minőségi termék, tablettánként 1000mg L-karnitine tartalommal.


Megosztás: