Eveline organic aloe+collagen hidratáló és mattító éjszakai és nappali arcgél 50 ml

Raktáron

Az EVELINE COSMETICS Organic Aloe+Collagen mattító arcgél az ultrakönnyű formulájának köszönhetően hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, aktiválja annak regenerálódási folyamatait, ezáltal visszaállítja az arcbőr egészséges megjelenését és ragyogását.

2 234 Ft
egységár: 44,68 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5903416027928
Márka:Eveline
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eveline organic aloe+collagen hidratáló és mattító éjszakai és nappali arcgél 50 ml Részletes leírás

Az EVELINE COSMETICS Organic Aloe+Collagen mattító arcgél az ultrakönnyű formulájának köszönhetően hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, aktiválja annak regenerálódási folyamatait, ezáltal visszaállítja az arcbőr egészséges megjelenését és ragyogását. Hatékonyan normalizálja a faggyúkiválasztást, kényelmet és frissességet biztosítva a bőrnek egész napra. Összetevők: Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Citrullus Lanatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Acacia Seyal Gum Extract, Lactobacillus, Sodium Hyaluronate, Oleanolic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Maltodextrin, C12-13 Pareth-9, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.