Dr.Chen Immungold kapszula

Dr.Chen Immungold kapszula

Raktáron

Az immunrendszer támogatásához.

3 205 Ft
egységár: 80,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802083
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Immungold kapszula Részletes leírás

Immungold kapszula - 40db 
étrend-kiegészítő

A Kínában régóta nagyra becsült kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) fejlődése számára a Tibeti-fennsík oxigénben szegény környezete ideális, melyet a Távol-Keleten élők a legértékesebb gyógynövények egyikeként használnak szervezetük tonizálására.

A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum, Reishi) Hunan tartomány nehezen megközelíthető magashegységeiben nő. Spórája sejtfalát speciális módszerrel törik szét, így különleges poliszacharidjai, triterpén hatóanyagai és nyomelem tartalma révén segít fenntartani a természetes védekező rendszert, azaz támogatja az immunrendszert, továbbá hozzájárul az egészséges keringés fenntartásához, a koleszterinszint csökkentéséhez.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez.

A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) őrlemény, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba spóra) őrlemény, B1-vitamin (tiamin-hidroklorid).

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba): 400 mg, Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) spóra: 74,4 mg (megfelel 0,744 g gomba hatóanyagának), C-vitamin: 120 mg (NRV 150%), B1-vitamin: 5,6 mg (NRV 509%). NRV = felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vesyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 08.

  Nagyon hatásos

Anonim Felhasználó2019. 10. 27.

  Nekem bevált, úgy érzem.

Anonim Felhasználó2019. 10. 16.

  Minden allergiát hatásosan kezel, eltüntet a szervezetből, mellékhatás nélkül. Nekünk 15 éve bevált.

Anonim Felhasználó2018. 09. 27.

  Nagyon jó immunerősitő, rendkivül alkalmas a téli időszak átvészelésére.

Anonim Felhasználó2018. 05. 11.

  Sok jót hallottam a pozitív hatásairól. Remélem, segit az allergiámon, igyekszem rendszeresen használni!☺

Anonim Felhasználó2017. 10. 09.

  tényleg hat, a téli időszakban nem jelentkezik megfázás

Anonim Felhasználó2017. 05. 05.

  Enyhíti, illetve meg is szünteti az allergiás tüneteket. nincs mellékhatása.

Katica2017. 04. 03.

  A Dr. Chen termékek nagyon jók, és kedvező az áruk is.

Még több mutatása