Dietet-In tabletta

Dietet-In tabletta

Raktáron

A DIETET-IN tabletta szedésével- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthető, - a fogyókúrák során jelentkező speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelőzhető, - a súlycsökkentő diéták eredményessége segíthető, - a fogyókúrázók életminősége javítható.

2 137 Ft
egységár: 53,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997543500027
Márka:Dietet-In
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dietet-In tabletta Részletes leírás

A DIETET-IN tabletta szedésével

- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthető,

- a fogyókúrák során jelentkező speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelőzhető,

- a súlycsökkentő diéták eredményessége segíthető,

- a fogyókúrázók életminősége javítható.

A speciális vitamin- és nyomelempótlás segíti aszénhidrát-anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartását, a nyomelem- ésvitaminhiány okozta mellékhatások megelőzését illetve súlyosságuk csökkentését,a testtömeg zsír/izom arányának javítását.

A cukorbetegség megelőzésében illetve kezelésében nagyjelentőségű a megfelelően összeállított diéta, amelynek része az optimálisnyomelem- és vitaminpótlás. Különösen azon

komponensek érdemelnek figyelmet, amelyek hiányacukorbetegség-szerű állapotot hozhatnak létre, illetve amelyek fokozottkiürülése észlelhető a cukorbetegeknél. A tartósan fogyókúrázóknál gyakranfellép speciális vitamin- és nyomelemhiány. Fontos, hogy minden esetben anyomelem- és a vitaminpótlás célzott, a szervezet igényéhez igazodó legyen.

Mik a DIETET-IN tablettahatóanyagai?
A készítmény hatóanyagai:50 μg króm (chromium), 1 mgmangán(manganum), 5 mg cink(zincum) és 7 mg nikotinsavamid (nicotinamidum)tablettánként.

Mit tartalmaz még a készítmény?
A készítmény segédanyagai: polyvidon, laktóz (tejcukor), kukorica-keményítő,magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, talkum.

Mit kell tudnia a kezelésmegkezdése előtt?
A DIETET-IN tabletta szedése a korábban beállított terápiátés diétát nem helyettesíti.

A króm (létfontosságú nyomelem) hiányában fokozódik acukorbetegség kialakulásának a veszélye és fordítva: a betegség fennállásakornövekszik a szervezet króm igénye. A nikotinsavamiddal együtt alkotja acukoranyagcsere egyik ismert szabályzó faktorát az ún. Glükóz ToleranciaFaktor-t.

A mangán (nélkülözhetetlen nyomelem) számos, a sejtanyagcseréjében szerepet játszó enzim alkotórésze. Hiánya esetén egyeséletfunkciók, így például a cukorlebontás lelassul.

A cink (esszenciális nyomelem): a cukorbetegektöbbségénél jellemzően alacsony a szervezet cink ellátottsága, pedig aszövődmények elleni hatékony védelemhez a cink jelenléte elengedhetetlen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 03.

  még nem tudommegitélni.