Sun Moon Aloe vera kapszula

Sun Moon Aloe vera kapszula

Nincs raktáron

Híres baktériumölő hatásáról, segíthet a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegítheti az általános gyógyulást. .

Kosárba
EAN kód:6936385400316
Márka:Sun Moon
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sun Moon Aloe vera kapszula Részletes leírás

Sun Moon Aloe vera kapszula - 100 db

Az aloe trópusi területeken honos, világhírű gyógyítható növény. Körülbelül 200 faja ismeretes, de az aloe vera, ami latinul "igazi aloé"-t jelent, bizonyult a leghatásosabb orvosságnak. Kizárólag a húsos leveleiből kicsurgatott, vagy más eljárással kinyert sejtnedvet használják gyógyászati célokra. Sokféle betegség kezelésére alkalmas, rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében. Híres baktériumölő hatásáról, segíthet a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegítheti az általános gyógyulást. Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben. Aloin tartalma miatt természetes fogyasztószer. Szintén hatásos gyomorfekély esetén, mivel csökkentheti a fekélyt okozó gyomorsav termelődését.

Hatóanyag
:
Aloe vera 2500 mg

Összetevők
:
Aloe Vera Kivonat.

Adagolás:
Napi két Aloe Vera lágyzselatin kapszula szedése javasolt.

Figyelmeztetés:
Az aloe levelének belsejéből nyert gumitej porításával készült kapszula erős hashajtó hatású lehet.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.