Biomenü Bio Ashwagandha Por

Raktáron

Az aktív test és lélek őre Serkentheti a növekedési hormont, jótékonyan hathat a pajzsmirigy működésére, a szellemi teljesítményre és a libidóra, enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit A termék tulajdonságai: Erősíti a szervezetet, Regenerál, Enyhítheti a szorongás, a depresszió és a stressz tüneteit, Növeli a szexuális vágyat, Javíthatja a szellemi teljesítményt Külsőleg enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit Információk: Az ajurvédikus gyógynövények közül egyre szélesebb körben válik ismertté az India szárazab régióiban honos Ashwagandha, más néven indiai ginzeng.

2 085 Ft
egységár: 16,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305710
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Ashwagandha Por Részletes leírás

Az aktív test és lélek őre
Serkentheti a növekedési hormont, jótékonyan hathat a pajzsmirigy működésére, a szellemi teljesítményre és a libidóra, enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit

A termék tulajdonságai:
Erősíti a szervezetet,
Regenerál,
Enyhítheti a szorongás, a depresszió és a stressz tüneteit,
Növeli a szexuális vágyat,
Javíthatja a szellemi teljesítményt
Külsőleg enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit

Információk:
Az ajurvédikus gyógynövények közül egyre szélesebb körben válik ismertté az India szárazab régióiban honos Ashwagandha, más néven indiai ginzeng. A BioMenü BIO Ashwagandha por a fa gyökerének őrleménye, 100%-ban természetes, GMO mentes, nem tartalmaz adalékanyagokat, vegyszert és szennyeződéseket sem. Biológiailag aktív összetevői az alkaloidok, a szteroid laktonok, a szaponinok, a vas és a kolin, illetve 18 különböző zsírsavat, számos polifenolt és fitoszterolt is tartalmaz. Kúraszerű szedése serkentheti a növekedési hormont, a pajzsmirigyműködést és a libidót, hatékonyan enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit, javíthatja az agyműködést, a szellemi teljesítményt és ellenállóbbá teheti a szervezetet, külsőleg alkalmazva enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit.

Javasolt felhasználás, adagolás:
Egy adag = 2-5 g

1-2 evőkanál meleg tejben, teában, gyümölcs- vagy zöldséglébe, turmixba keverve.

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

B. TÍMEA2023. 03. 15.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 08. 31.

  Ár-értékben nagyon jó.

Anonim Felhasználó2019. 03. 08.

  Remek!

  Nincs!