Now Berry Dophilus probiotikumokat tartalmazó rágótabletta

Now Berry Dophilus probiotikumokat tartalmazó rágótabletta

Nincs raktáron

Támogatja az egészséges gyomor- és bélrendszert, és az immunrendszer működését. .

Kosárba
EAN kód:733739029362
Márka:Now
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Berry Dophilus probiotikumokat tartalmazó rágótabletta Részletes leírás

2 milliárd, 10 probiotikus törzs
Gyermekek és felnőttek számára is fogyasztható
Xylitollal édesítve
Új lekerekített forma

A NOW® BerryDophilus™ 2 milliárd CFU-t biztosít 10 klinikailag validált probiotikus baktériumtörzs kombinációjából, amelyek támogatják a gyomor-bélrendszer és az immunrendszer egészségét. Az egészséges bélflóra hozzájárul a tápanyagok optimális felszívódásához. Felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják ezt a terméket. A Xylitollal való édesítése miatt a BerryDophilus ™ nem károsítja a fogakat, és emellett igazán jó az íze is.

A termékben található probiotikus törzseket, DNS-ujjlenyomat-technológiával azonosították.


HASZNÁLAT (1 adag = 1 rágótabletta)

Gyerekeknek (2 éves vagy annál idősebb) és felnőtteknek: Rágj el 1 tablettát naponta 1-3 alkalommal étkezés közben vagy üres gyomorra. 2 év alatti gyermekek esetén csak egészségügyi szakember utasítása szerint szabad fogyasztani. Ez a termék rágótabletta ezért nem szabad egészben lenyelni.

TÁROLÁS

A termék hatékonyságának megőrzése érdekében hűtőszekrényben tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. A xilit káros a háziállatokra: Lenyelés gyanúja esetén azonnal keress fel egy állatorvost.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 27.

  Finom

Anonim Felhasználó2015. 07. 29.

  Jó ízű,kisfiam szívesen megeszi.Most kezdtük használni.