Vitamin Station ProbFlora kapszula
Vitamin Station ProbFlora kapszula - 1.
Vitamin Station ProbFlora kapszula - 2.
Vitamin Station ProbFlora kapszula - 3.

Vitamin Station ProbFlora kapszula

Nincs raktáron

A jó emésztés az egészséges immunrendszer alapja.

Kosárba
EAN kód:461636446202
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station ProbFlora kapszula Részletes leírás

Mi a bélflóra feladata?

Egészségünk és megfelelő emésztésünk nagyon szoros kapcsolatban áll egymással. A beleinkben élő közel 400 mikroba-faj olyan egyensúlyt alkot, mely a külső környezeti hatásokra igen érzékeny. A legjelentősebb befolyásoló hatások pl. az antibiotikum-kúra, a stressz, a helytelen táplálkozás, a kemoterápiás kezelés, a dohányzás.

A felborult egyensúlyi helyzetet "kihasználva" ilyenkor könnyebben elszaporodhatnak bizonyos káros baktériumok, és gombafajok. A vastagbélben lévő káros, rothasztó baktériumok túlsúlya súlyos betegségekhez vezethet: pl. emésztési és felszívódási zavarok, gombafertőzések, illetve ezekre visszavezethető különböző tüneteket okozhat. Szervezetünk ellenálló-képessége jelentősen csökkenhet, mert immunrendszerünk sem tudja megfelelően ellátni feladatát, ezért fogékonyabbak lehetünk számos egyéb megbetegedésre is.

A bélflóra egyensúlyát felborító tényezők lehetnek:

antibiotikum és egyéb gyógyszerek rendszeres szedése
betegségek, gyomor és bélrendszeri fertőzések
túlzott alkohol- és kávéfogyasztás
egyoldalú, helytelen vagy hiányos táplálkozás
stressz
dohányzás


A probiotikumok története

A probiotikumok története az Ószövetségig visszavezethető: "Ábrahám hosszú életét a savanyított tej fogyasztásának köszönhette" (Genesis 18:8). Plinius, Kr.e. 76-ban fermentált tejtermék fogyasztását javasolta hasmenésben. Ilja Mecsnyikov orosz-ukrán tudós (1908-ban Nobel-díjat kapott) szerint a lactobacillus tartalmú fermentált tej-termékek (pl. joghurt) fogyasztása csökkenti a bélben lévő, toxint termelő káros baktériumok számát. Az életet rövidítő hatást ugyanis annak tudta be, hogy "belülről mérgezzük magunkat", és a "méregtelenítést" az erjesztett termék fogyasztásával javasolta, valamint ezzel indokolta a kaukázusi pásztorok hosszú élettartamát is.

Mik azok a probiotikumok?

A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, melyek a bélrendszer számára kifejezetten kedvezőek, illetve megfelelő számban és arányban tartalmaznak bizonyos mikroba-fajokat. Legfontosabbak a Lactobacillusok, ezen kívül jelentősek még a Bifidobacteriumok, és a Streptococcus-fajok. Legismertebbek a tejsav baktérium törzsek, melyek a sokak számára nehezen emészthető tejcukorból könnyen hasznosítható tejsavat képeznek, így a bélflóra egyensúlyában fontos szerepet játszanak. A prebiotikumok olyan természetes tápanyagok, melyeket közvetlenül a probiotikumok használnak fel. Gyakorlatilag vízoldékony élelmi rostok, melyekben egyszerű cukrokból felépülő oligoszacharidok találhatóak. Azok ebben a formában eljutnak a vastagbélbe, így fontos tápanyagot biztosítanak az ott élő hasznos baktérium-flórának.


A Vitamin Station étrend-kiegészítője, a ProbFlora komplex tápanyagot nyújt a bélflóra számára, mert tartalmazza mind a pre-, mind a probiotikumokat is, összegezve azoknak jótékony élettani hatásait.


A ProbFlora összetevőinek élettani tulajdonságai:


Részt vesz a bélflóra optimális egyensúlyának fenntartásában, az emésztőrendszer egészségének megőrzésében.
A belekben hozzájárulhat a hasznos baktériumok szaporodásához.
Lehetővé teszi a tápanyagok optimális felszívódását hozzájárul az egészséges bélműködéshez, ezzel a gyomor-bélrendszeri komfort-érzethez.
MILYEN VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNHETNEK, HA A BÉLFLÓRA ISMÉT VISSZANYERI NORMÁLIS ÁLLAPOTÁT?
tápanyagok jobb emészthetősége, így hatékonyabb felszívódás
megelőzhetőek a különféle - felszívódási zavarokból eredő - hiánybetegségek
immunrendszerünk optimális működése révén kevésbé leszünk fogékonyak a fertőző betegségekre csökkenhetnek a különböző tápanyag-intoleranciából eredő allergiás tünetek
bőrünk szépségén és rugalmasságán is érezhetjük a jótékony változást
a káros baktériumok, és gombák rothasztó tevékenysége során fellépő puffadás, hascsikarás csökkenhet, mivel ezek száma is normalizálódhat.
Az egészséges bélműködés alapjában véve láthatatlan, a bélsáron mégis határozottan érezhető és látható tünetei vannak!

A ProbFlora kapszulánként 7 féle, összesen 2 milliárd baktériumot tartalmaz, valamint olyan prebiotikumot, amely táplálja őket, elősegítve így a bélflóra megerősödését. A ProbFlora optimális összetételének köszönhetően visszanyerheted az egészséges emésztés "áldásait", megóvhatod a tápcsatorna egészséges bélflóráját.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 30.

  1 hónapja tartó, szinte állandó hasmenést szüntetett meg. Tudom ajánlani mindazoknak, akik egy kis erősítésre szorulnak a bélrendszert illetően.

Anonim Felhasználó2018. 12. 20.

  Erősíti az immunrendszert, rendet rak az alsó részeken

Anonim Felhasználó2017. 10. 14.

  Ha méregtelenítünk, akkor a jótékony baktériumok egy része is áldozatul esik, így a PobFlora kapszula kiváló és szükséges emésztést támogató készítmény.

Anonim Felhasználó2017. 05. 08.

  nincs véleményem, mert 1 hónap alatt nem sikerült megkapnom a csomagot és nem először

Anonim Felhasználó2017. 04. 06.

  kíváló minőségű és jó hatással van a bélrendszerem működésére.

Anonim Felhasználó2017. 03. 19.

  Elötte majdnem semmit se ehettem, mert fujjodtam fel. Most hagymát, uborkát, fokhagymát, és bármi olyat megehetek, amire eddig csa gondolni se tudtam. A másodok dobozzal szedem, viszont egyre jobban érzem magam.

Anonim Felhasználó2017. 03. 11.

  jó

Anonim Felhasználó2016. 12. 30.

  Pár nap alatt helyrehozta a bélflórámat.

Még több mutatása