Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g

Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g

Raktáron

A zöldborsó zöldje nagyon friss, cukorborsóra emlékeztető ízével nagy kedvenc a csiramagok között. Ropogós, friss, édeskés íze tökéletesen illik szendvicsekhez, turmixokba, de akár önmagában is kiváló csemege.

629 Ft
egységár: 3,15 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848515764
Márka:Natura
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Részletes leírás

Ha nagyobb mennyiségű ízletes, vegyszermentes zöldet szeretnél növeszteni, akár salátaalapnak, akár turmixba, akkor válaszd a zöldborsót. 

Vetés egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 °C 

Csíráztatás módja: A kívánt mennyiségű, átválogatott magvakat folyóvíz alatt alaposan mossuk át. A mosáshoz használjunk szűrőt vagy a csíráztató készlet lyukas tálát. A csírázás során a
magok eredeti méretük többszörösére dagadnak, ezért csak egy rétegnyit helyezzünk a tálba.
Vigyázzunk, hogy a csíráztatás során a magvak be ne penészedjenek, ezért mindennap öblítsük le őket folyó víz alatt. A mosás végén a vizet alaposan csöpögtessük le! Soha ne álljon a
víz a csírák alatt, mivel a pangó víz miatt rothadásnak indulhatnak. 
Fajtától függően 3-7 nap alatt juthatunk fogyasztható a csíranövényekhez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.