Vitamin Station Stevia levél szárítmány

Vitamin Station Stevia levél szárítmány

Raktáron

Stevia levél szárítmány.   Glikémiás indexe 0. Felhasználható teaként, valamint főzetként ételek és italokédesítésére. Ajánlott cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak. .

1 531 Ft
egységár: 30,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999563220015
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station Stevia levél szárítmány Részletes leírás

A stevia növény kiszárított levelei kb. 30-szor édesebbek, mint a finomított cukor. A stevia levél felhasználható önmagában, teaként lefőzve, illetve kész teák édesítésére is. Lúgosítóan hat az emberi szervezetre és cukorbetegek, illetve diétázók is fogyaszthatják, mivel nem emeli meg a vércukorszintet.

A stevia levélnek gombaölő hatása is van, hatásosan alkalmazhatjuk a candida gomba megjelenése esetén. A candia betegségben szenvedőknek egyébként sem ajánlatos semmilyen finomított cukor fogyasztása, így kifejezetten ajánljuk, hogy steviaporral édesítsenek.

Ennek a természetes édesítőnek nincsenek káros hatásai a fogakra, fogínyre. Emellett még számos vitamin és ásványi anyag megtalálható benne, mint pl.: cézium, magnézium, kálium, foszfor, cink, vas, kobalt, mangán, P-, A-, E-, C- vitamint tartalmaz.

Zsírtartalma:0, Koleszterin tartalma: 0

Tipp: Ha napközben rá törne az édesség utáni vágy, csak rágcsáljon el egy stevia levelet, és máris természetesen tudja csillapítani a cukoréhségét!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  Korábban rendeltem itt stevia szárított levelet, és nagyon megvoltam elégedve vele. Ezzel gondoltam jobban járok, az ár érték arány miatt, de csalódnom kellett. Nem gondoltam, hogy ekkora különbség tud lenni. A másiknál nem volt kesernyés és fura utóíz, és kevesebbel is édesebb volt a teám.