Xukor Édesítőszer Zéró

Xukor Édesítőszer Zéró

Raktáron

A Xukor Zéró 100%-ban eritritolt tartalmaz, ami egy természetes eredetű cukorhelyettesítő, egy cukoralkohol. Ugyanúgy néz ki, mint a cukor, és az íze is egészen hasonló, de az energiatartalma gyakorlatilag nulla, mivel a glikémiás indexe 0.

3 250 Ft
egységár: 3,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884818113
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Xukor Édesítőszer Zéró Részletes leírás

A Xukor Zéró 100%-ban eritritolt tartalmaz, ami egy természetes eredetű cukorhelyettesítő, egy cukoralkohol. Ugyanúgy néz ki, mint a cukor, és az íze is egészen hasonló, de az energiatartalma gyakorlatilag nulla, mivel a glikémiás indexe 0.

Édesítésre: süteményekbe, vagy ételek, italok édesítésére is ajánljuk.

Cukoralkoholok természetes formában is előfordulnak a növényekben. Eritritol megtalálható kis mennyiségben a szőlőben, dinnyében, gombákban, és erjesztett ételekben, mint a bor, sör, sajt, és szójaszószban.

Eritrit növényi cukrokból készül: a növényekből kivont cukrot vízzel keverik, majd természetes kultúrák segítségével erjesztik (fermentálják). Ezt követően leszűrik, kristályosítják, majd megszárítják. A késztermék fehér kristályos por, ami a cukorra hasonlít.

A megfelelő mennyiségű eritrit kevésbé okoz emésztési problémákat, kellemetlen érzést, puffadást vagy hasmenést, mint például a xilit, mert az eritrit legalább 90%-ka szívódik fel a vékonybélben, így a vastagbélbe nem, vagy csak kevés kerül. A szervezetből a vizelettel ürül.

Az eritrit nem metabolizálódik a szájban található baktériumokkal, ami azt jelenti, hogy nem járul hozzá a fogszuvasodáshoz, sőt  már tudományos kutatások is bizonyították, hogy nem okoz fogszuvasodást, sőt kifejezetten fogszuvasodást gátló hatású, mivel nem lép kölcsönhatásba a szánkban található baktériumokkal, de ezen kívül még van egyéb gyógyhatása is, mivel baktérium ölő hatásuk révén a felső légúti megbetegedéseket is jó hatással gyógyítja.

Állatoknak tilos adni!  Pl. a kutyák szervezetében 3-szoros inzulin reakciót vált ki. Véletlen fogyasztás esetén azonnal vigyük az állatot orvoshoz!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.