Lamore homoktövis velő 3000 ml

Raktáron

100% homoktövis velő. 3 literes kiszerelés, akár egy hónapig is elegendő a javasolt fogyasztás esetén egy négytagú család számára. Folyadékkal hígítandó, így akár 30 liter homoktövis ital is készíthető belőle.

11 567 Ft
egységár: 3,86 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887768026
Márka:Lamore
Kiszerelés:3000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lamore homoktövis velő 3000 ml Részletes leírás

100% homoktövis velő.3 literes kiszerelés, akár egy hónapig is elegendő a javasolt fogyasztás esetén egy négytagú család számára. Folyadékkal hígítandó, így akár 30 liter homoktövis ital is készíthető belőle.



Kizárólag tiszta homoktövisbogyó húsból nyert natúr homoktövis velő és értékes homoktövis húsolaj egyben, mag és héj nélkül. A homoktövislé minden hozzáadott anyagtól mentes.



A homoktövis italt laktóz és gluténérzékenyek is fogyaszthatják, valamint cukorbetegek részére is ajánlott, mivel kizárólag a saját gyümölcs minimális gyümölcscukor mennyiségét tartalmazza hozzáadott cukor nélkül.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Dr. BENCSIK ISTVÁN2024. 03. 25.

  Korábban máshonan rendeltem. Ez jóval ízletesebb!