Dr.Chen Szerzetesek körtéje

Dr.Chen Szerzetesek körtéje

Raktáron

A tüdő kedvenc gyümölcse.

1 942 Ft
egységár: 647,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6901668123510
Kiszerelés:3 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szerzetesek körtéje Részletes leírás

Szerzetesek körtéje
Kiszerelés: 3 db szárított gyümölcs

A hagyományos kínai orvoslás a körte minden fajtáját ajánlja a tüdő ápolására. Ez az erősen édes ízű kínai gyümölcs (Siraitia grosvenorii) gyönyörű ősi hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem. Kínában évezredek óta használják, bár eleinte csak a kínai császárok kiváltsága volt a Szerzetesek Körtéjének fogyasztása.

Kínában a hagyományos alkalmazásban a légutak és a torok ápolására használatos, hivatásos énekművészek körében alkalmazása rendkívül népszerű. Cukorbetegek használhatják cukor helyettesítésére, akár édes szirup is készíthető a tea továbbforralása során. A gyümölcs édes ízét a húsában található mogrozidoknak (triterpén-glikozidok egy csoportja) köszönheti. Alkalmazhatják fogyókúrázók, mint cukorhelyettesítőt akár főzéshez is, valamint fokozott szomjúság esetén ajánlatos a gyümölcsből készített teát lehűtve fogyasztani.

Adagolás (felhasználás): Egy kettévágott gyümölcs felét öntsön le 1,5 l forró vízzel, hagyja állni 15 percig. A gyümölcsöt többször is leforrázhatja. A jobb hatás érdekében utána se vegye ki a vízből.

Összetevők: szárított Siraitia grosvenorii gyümölcs

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Z. R.2022. 10. 06.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Gagacsi2020. 02. 19.

  Tényleg fantasztikus hatása volt a köhögésemre. Ha valaki szereti az édes ízt, az tobzódhat benne.

Anonim Felhasználó2020. 01. 30.

  Ismerem, 4 éve fedeztem fel, és egy csoda.

Anonim Felhasználó2019. 12. 05.

  Már több éve használom köptetőnek, nekem jobb mint más gyógyszer.

Ilona2019. 11. 19.

  Elmúlt a köhögésem tőle és elénkebbnek erzem magam, mióta a teát iszom! Igazán különleges az íze is! Finom.

Anonim Felhasználó2019. 11. 06.

  tisztítja a légutakat, jó ízű.

Anonim Felhasználó2019. 09. 26.

  kiváló a tüdőnek

  nem finom

Anonim Felhasználó2019. 09. 13.

  Mindenkinek ajánlom a Szerzetesek körtéjét. Én régóta ismerem használom és nagyon jó! Eddig gyógyszertárban meg tudtam rendelni, de örülök hogy rátaláltam erre a boltra! Köszönöm!

Még több mutatása