Amos 4D Építhető karácsonyfa cukorgyöngyökkel vegyes gyümölcsízű gumicukor  200 g

Amos 4D Építhető karácsonyfa cukorgyöngyökkel vegyes gyümölcsízű gumicukor 200 g

Raktáron

Tökéletes ajándék karácsonyra! Ajándékozd meg szeretteid egy kreatív, újszerű és egyedi karácsonyfával! A gumicukorból készült építőkockákból együtt alkothattok egy különleges karácsonyfát az ünnepre.

2 635 Ft
egységár: 2 634,6 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6936756240206
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Amos 4D Építhető karácsonyfa cukorgyöngyökkel vegyes gyümölcsízű gumicukor 200 g Részletes leírás

Ünnepi finomság! Természetes ízek! A zöld színű építőkocka almalevet, a piros pedig eperlevet tartalmaz. Csak természetes gyümölcslevekkel készült.

ÖSSZETEVŐK (gumicukor): glükózszirup, cukor, víz, étkezési zselatin, almalésűrítmény, nedvesítőszer (E422), savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aroma, savanyúságot szabályozó anyag (E296), sűrítőanyag (E440), kókuszolaj, gyümölcs- és zöldséglékészítmény (almalésűrítmény, feketerépalé-sűrítmény, víz, étkezési sav (E330)), spirulina-kivonat, színezék (E100), fényezőanyag (E903). ÖSSZETEVŐK: (cukorgyöngy): dextróz, kukoricakeményítő, maltodextrin, cukor, emulgeálószer (E470b), színezékek (E162, E141, E160a), sűrítőanyag (E414), cukorkabevonat (fényezőanyag: E904, etanol), fényezőanyag (E903).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.