Diabette Nas szaloncukor étcsokis zselés édesítőszerrel 220 g

Diabette Nas szaloncukor étcsokis zselés édesítőszerrel 220 g

Nincs raktáron

Étcsokoládéval mártott citrom-, narancs- és málnaízű zselés szaloncukor hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerekkel. .

Kosárba
EAN kód:5999091306397
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Diabette Nas szaloncukor étcsokis zselés édesítőszerrel 220 g Részletes leírás

Diabette Nas szaloncukor étcsokis zselés édesítőszerrel 220 g

Glutén,-laktóz,-cukormentes étcsokis zselés szaloncukor.
Kakaó szárazanyag tartalom az étcsokoládéban legalább 70%.

A cukor helyett eritritet és maltitot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!

Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, szóját, és glutént tartalmazhat!

Összetevők: zselé (édesítőszerek: maltitol szirup, eritrit, víz, zselésítő anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát, aromák), étcsokoládé legalább 20%  (kakaómassza, édesítőszerek: eritrit 28%, szteviol-glikozidok 0,02%, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, aroma), tartósítószer: kálium-szorbát.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.