Ősi Magnézium Asztali Só 250 g

Ősi Magnézium Asztali Só 250 g

Nincs raktáron

Az Ősi Magnézium  Asztali Só magnéziummal dúsított, csökkentett nátriumtartalmú étkezési só. Íze, állaga és kinézete megegyezik az általános étkezési sókéval.  Átlagos napi 10 g só fogyasztásával 120 mg elemi magnéziummal támogatja a szervezete magnézium szükségletét, ami a napi szükséglet 30-40%-a.

Kosárba
EAN kód:5999887678165
Márka:Ősi Magnézium
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi Magnézium Asztali Só 250 g Részletes leírás

Egyedülálló szabadalmaztatott formula, melyben az általános sókhoz képest feleannyi nátrium található, illetve az egészséges szív- és érrendszer működéshez elengedhetetlen magnéziumot és káliumot is tartalmaz.

Használatának előnyei:
Elsődleges előnye a csökkentett nátriumtartalom (57%), így jótékony hatással bír a magasvérnyomás, szívroham, agyvérzés és veseproblémák megelőzésében.
A benne található magnézium-szulfát (12%) segíti az inzulin kiválasztását a szervezetben, illetve annak megfelelő szinten tartását. A magnézium a magasvérnyomás és a cukorbetegség kialakulásának megelőzésében is fontos szerepet játszik.
A kálium-klorid (29%) szintén fontos összetevője étkezési sónknak, mely segíti a nátrium kiürülését a szervezetből, így hozzájárulva a megfelelő vérnyomáshoz.
Lizint (2%) is tartalmaz, mely esszenciális aminosavnak nagy szerepe van a szervezet fehérjetermelésében.

Összetevők: 57% Sodium Chloride, 28% Patassium Chloride, 12% Magnesium Sulphate, 2% Lysine Hydrochloride

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.