Csuta Búzadara 500 g

Csuta Búzadara 500 g

Nincs raktáron

A búzadara egy a lisztnél durvábbra őrölt gabonamag. Létezik teljes kiőrlésű változata, sőt az tönkölybúzából is megvásárolható. A búza a legfontosabb és egyben leggyakrabban használt gabonafélénk. .

Kosárba
EAN kód:5999881955538
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Búzadara 500 g Részletes leírás

A búzadara megfelelő felhasználással bárki számára a napi étrend szerves része lehet. B1- és B2-vitamintartalma kiemelkedő jelentőségű. De cinket, magnéziumot és kalciumot is tartalmaz.

Grízből rengeteg étel készíthető, nem kell leragadni a tejbegríznél és a grízes tésztánál. A grízes krémek, pudingok friss gyümölccsel kiváló desszertek lehetnek, de tölthető rétesbe és szórható túróba is. A lényeg, hogy a többi összetevő is egészséges alapanyag legyen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szatzger Mihályné2019. 12. 21.

  Egyedülálló vagyok, szimpatikus a kis kiszerelés.

Petrányiné Margit2015. 10. 08.

  2015.03.05-én lejárt szavatosságú árút küldtek!!!!!!!