Fabalous bio mogyorós és kakaós csicseriborsó krém 200 g

Fabalous bio mogyorós és kakaós csicseriborsó krém 200 g

Nincs raktáron

Bio mogyorós és kakaós csicseriborsó krém, növényi alapú csokikrém. .

Kosárba
EAN kód:5060323906583
Márka:Fabalous
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fabalous bio mogyorós és kakaós csicseriborsó krém 200 g Részletes leírás

A Fabalous egy egyedi, prémium, bio, növényi alapú csokikrém, amely 81%-kal több fehérjét (~11%) és 57%-kal kevesebb cukrot (~24%) tartalmaz, mint a piacvezető márka. Luxus, gazdag, csokis íz jellemzi, a termék 56%-át csicseriborsó, mogyoró és kakaó teszi ki, így jellegzetes intenzív íze van.

Nem tartalmaz pálmaolajat és átlagosan 43%-kal kevesebb telített zsírt tartalmaz, mint a vezető márka terméke. Egy üveg átlagosan 128 db szárított csicseriborsót és 8 db héjas mogyorót tartalmaz. A csicseriborsó magas fehérjetartalmú, valamint vitamin-, ásványianyag- és rostforrás. Segíti a levegő és a talaj javítását is. A növények növekedésük során természetes nitrogént juttatnak a levegőből a földbe. Jó neked, jó a bolygónak! Teljesen mesés! Csomagolása műanyagmentes. A Food Matters Live Awards 2019 győztese, mint az év legjobb innovatív terméke. A Nourish Awards 2020 győztese, mint a legjobb biotermék és a Wild Card termék. Döntős az FDF Awards 2020-on az innovációért kategóriában és a World Plant Based Awards 2020-on.

Összetevők: *Csicseriborsó (32%), *nádcukor, *napraforgóolaj, *mogyoró paszta (12%), *alacsony zsírtartalmú kakaópor (7%), *kakaóvaj (5%), *napraforgó lecitin, tengeri só. *Bio összetevők.
Allergének: mogyorót tartalmaz. Nyomokban más dióféléket is tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben 
Energia 2313kJ/556kcal
Zsír 37,1g
amelyből telített zsír 6,0g
Szénhidrát40,8g
amelyből cukor 24,1g
Fehérje 11,4g
Rost 6,7g
Só 1,6g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.