Szabó Malom búza rétesliszt bff-55 1000 g

Szabó Malom búza rétesliszt bff-55 1000 g

Raktáron

Durvábban szemcsézett kétszerfogós rétesliszt. Kiválóan alkalmas finom házi sütemények készítéséhez, galuska, túrógombóc készítéséhez. .

809 Ft
egységár: 0,81 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881191110
Márka:Szabó Malom
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szabó Malom búza rétesliszt bff-55 1000 g Részletes leírás

A Szabó Malom lisztek hagyományos technológiával készülnek, kiváló alapanyagból, adalék- és lisztjavítószer-mentesen.

A szigetszentmiklósi Szabó Hengermalomban 1919 óta őrlik a gabonákat. A családi malom már 100 éve magas minőségű termékeket gyárt, hitvallásuk, hogy minőségi, egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Adalékanyagot nem használnak, csak magyar termelőkkel dolgoznak, köztük ősi fajtákat termelő fiatal gazdákkal is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.