Anxiocontrol herbal tabletta 30 db

Anxiocontrol herbal tabletta 30 db

Raktáron

EP107, speciálisan standardizált, amerikában már az AnxioCalm tablettákban bizonyított, különleges alkamide profilú kivonat formájában. Az AnxioControl-ban található kamillakivonat segítséget nyújthat a SZORONGÁS tüneteinek csökkentésében, hozzásegíthet a NYUGODT ALVÁSHOZ és az általános LELKI EGYENSÚLY megtartásához.

8 053 Ft
egységár: 268,45 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861153008
Márka:Anxiofit
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Anxiocontrol herbal tabletta 30 db Részletes leírás

EP107, speciálisan standardizált, amerikában már az AnxioCalm tablettákban bizonyított, különleges alkamide profilú kivonat formájában.
Az AnxioControl-ban található kamillakivonat segítséget nyújthat a SZORONGÁS tüneteinek csökkentésében, hozzásegíthet a NYUGODT ALVÁSHOZ és az általános LELKI EGYENSÚLY megtartásához. Az AnxioContol-ban található EP107 kivonat egy klinikailag tesztelt és speciálisan standardizált, különleges termőterületekről származó Echinacea készítmény. Az AnxioControl B6-vitamin-tartalma hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez és az egészséges pszichés funkciók fenntartásához. A nemzetközi GMP irányelvei alapján, magas minőségben, laktóz-, glutén-, titándioxid-, és GMO-mentesen gyárttott Vegán termék.

NEM ÁLMOSÍT, NEM TOMPÍT EL
TELJESEN TERMESZETES
NEM OKOZ FÜGGŐSÉGET

1 tabletta hatóanyagai:
Keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) gyökér száraz kivonata (1:6-8)* - 40 mg
Kamilla (Matricaria recutita) virág száraz kivonata - 37,5 mg
B6-vitamin (NRV**15%) - 0,21 mg

*EP107, speciálisan standardizált, Észak-Amerikában már az AnxioCalm tablettákban bizonyított, különleges alkamide profilú kivonat formájában.
**felnőt napi beviteli érték (NRV, nutrient reference value %-ában kifejezve

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.