Arkocaps Bakopa kapszula 45 db

Arkocaps Bakopa kapszula 45 db

Raktáron

A memóriafejlesztés gyógynövénye. .

4 254 Ft
egységár: 94,53 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884067580
Márka:Arkocaps
Kiszerelés:45 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Arkocaps Bakopa kapszula 45 db Részletes leírás

A memóriafejlesztés gyógynövénye.

Felhasznált rész: A föld feletti rész, 210 mg kapszulánként.

A kis levelű bakopa Magyarországon leginkább balkonnövényként vagy akváriumokban díszként ismert, bár ayurveda gyógyszerként már évszázadok óta használják Ázsia több országában főleg agyserkentőként, de pl. Indiában és Pakisztánban egy időben szíverősítőként és emésztés segítőként is használták. Mindazonáltal az elmúlt évek kutatási eredményei alapján az ayurveda hatás, azaz az agyműködés serkentése bizonyítottnak vehető.
A bakopában található triterpentid szaponinok valamint a bakozidok elősegítik az idegi impulzusok átvitelét, ezáltal javul a tanulási funkció, a memória és a koncentrációs képesség.
A bakozidok részt vesznek a károsodott neuronok helyreállításában azáltal, hogy fokozzák a kináz aktivitást, a neuronális szintézist, visszaállitják a szinaptikus aktivitást, és végül az ingerületvezetést. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bakopát minimum 12 hétig kell alkalmazni a kívánt terápiás hatás eléréséhez.

Ajánlható: memória fejlesztésére, tanulási képesség fejlesztésére, koncentrációs készség fejlesztésére.

Adagolás: felnőtteknek 2x2 kapszula étkezés előtt nagy pohár vízzel.

Ellenjavallat, mellékhatások: az előírt napi adag mellett mellékhatások nem ismeretesek.

Arkocaps Bakopa kapszula 45 db Kulcsszó

arkocaps bakopa kapszula, memóriafejlesztés, arkocaps termékek, arcocaps

Arkocaps Bakopa kapszula 45 db Tudnivalók

Kapszulánként 210 mg fagyasztva őrölt bakopa növényi port tartalmaz, növényi eredetű kapszulába töltve.Tápanyag összetétel: 4 kapszulábanfehérje 67mgszénhidrát 802mgzsírok 62mgporított bakopa levél 840mgbakopa extraktum

Arkocaps Bakopa kapszula 45 db Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 23.

  Pár napja szedem, a hatását nem tudom megítélni.

Anonim Felhasználó2017. 10. 05.

  egy bizonyos betegségre nekem ajánlották, remélem, beválik.

Anonim Felhasználó2015. 12. 04.

  Gyenge hasmenést okoz

Anonim Felhasználó2015. 09. 30.

  Hatékony Gyors hatás Tartós hatás