Hersil Vibe Una De Gato Macskakarom

Hersil Vibe Una De Gato Macskakarom

Raktáron

Fedezze fel a macskakarmot, éljen egészséges életet! Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja.

8 351 Ft
egységár: 83,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7757310287920
Márka:Hersil
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hersil Vibe Una De Gato Macskakarom Részletes leírás

100x 150 mg kapszula Fedezze fel a macskakarmot, éljen egészséges életet!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja.


A civilizációtól még elzárt területen található az Uncaria Tomentosa - Macskakarom nevezetű növény.
A Macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte.
Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyító módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti.

A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat:
gyulladásgátló tulajdonságok
aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása)
citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló)

A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis, alkalmazható. Erősíti az immunrendszert azáltal, hogy növeli a leukociták (fehér vértestek) számát, ezen kívül gátolja a tumorsejtek szaporodását.

Eredeti 100 %-os növényi kivonat. Az Ashaninkas amazoni törzs termelése. A nyereség 50 %-a az Ashaninkas törzsé.

1 kapszula összetétele: Uncariae tomentosae cortex (macskakarom kéreg) finomra őrölt pora 150 mg

Javallat: mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában, ill. gyógyszeres terápia kiegészítésére, a szervezet védekezőképességének növelésére

Adagolás: felnőtteknek 3 X 2, gyermekeknek (3-12 éves kor között) 3 X 1 kapszula

Hersil Vibe Una De Gato Macskakarom Kulcsszó

vibe una de gato, vibe una de gato macskakarom kapszula, vibe una de gato macskakarom

Hersil Vibe Una De Gato Macskakarom Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kassai Kata2016. 04. 14.

  Érzem a hatását: nem fájnak az izületem, könnyebb a mozgás. (2. doboz)

Anonim Felhasználó2015. 12. 25.

  Szuper termék!

Zaphir2015. 12. 16.

  Erős gyulladás csökkentő. Kemo alatt használtam, és a hajam nem hullott ki! Izületi gyulladásokra is jó.Szeretem.:D

Anonim Felhasználó2015. 12. 04.

  Sajnos egyáltalán nem jött be a termék, mert iszonyatos puffadást okozott. Három napig próbálkoztam és feadtam, a negyedik nap nem vettem be belőle, és semmi bajom nem volt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy másnak nem jó használ. Sajnos nekem nagyon nem vállt be.

Anonim Felhasználó2015. 10. 21.

  sok más sikertelen kezelés (nem csak gyógyszeres) után találtam rá a termékre, és kb. a 20. napi rendszeres szedésnél jelentkezett fájdalomcsillapító hatása, pár hónapos szedés után pedig megszűnt az évekig tartó nagyizületi gyulladásom.

Zaphir2015. 10. 13.

  Nagyon erős gyulladás csökkentő. Rákosoknak és sokizületi gyulladásban szenvedőknek kiváló terápiás kiegészítő.

Anonim Felhasználó2015. 09. 20.

  Mert tapasztalatom szerint, nagyon jó gyulladás csökkentő, immunerősítő!Akár a gyomor-bél huzamra, akár ajak herpeszre ,izületi gyulladásra is ajánlom.