Neuranax kapszula

Neuranax kapszula

Nincs raktáron

Speciális gombakivonatok és zöld tea (EPCG) kivonat keveréke. Természetes módon hozzájárulhat az agysejtek védelméhez. .

Kosárba
EAN kód:5999882994093
Márka:Varga gyógygombák
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Neuranax kapszula Részletes leírás

Speciális gombakivonatok és zöld tea (EPCG) kivonat keveréke. Természetes módon hozzájárulhat az agysejtek védelméhez.

A Neuranax természetes módon hozzájárulhat az agysejtek védelméhez. Zöld tea kivonat tartalmaz. A zöld tea hatóanyagáról in vivo kísérletekben megállapították, hogy enyhítheti különböző anyagok (pl. vas, réz) agysejtekre káros, oxidatív hatását. A természetes kötésű Epigallocatechin Gallate (EPCG)-ot és polysaccharidokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula.
Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Adagolás:
napi 2x1 vagy 2x2 kapszula


Ezen termék fő komponense a Kígyószál kivonat.
A népgyógyászatban használják depresszió és stressz, valamint fáradékonyság esetén. In vivo tudományos kísérletekben képes volt az Alzheimer betegség okozta agysejt elhalás és memória vesztés gátlására. A hatékonyságot összehasonlító kísérletben 20 polysaccharida extraktum közül a „Kígyószál” kivonat bizonyult a leghatékonyabbnak ebben a tekintetben.

A Cseppkõgomba kivonat képes lehet az agyban egy agysejteket serkentő faktor (NGF, Nerve Growth Factor) szintézisének fokozására. Az NGF agyba való bejuttatását tartják az Alzheimer egyik jövőbeni ígéretes gyógymódjának, amelyre már előzetes klinikai adatok is rendelkezésre állnak. Az NGF képes az agysejteket megvédeni az elhalástól, az agyban való természetes halmozódása hangulatjavulást okozhat, mellékhatások nélkül. A népgyógyászatban használják „ideggyengeség” esetén. A természetes kötésű Epigallocatechin Gallate képes az Alzheimer betegséggel együtt járó káros anyagok csökkentésére az agyban. A kutatók ezért az Alzheimer kór megelőzésére javasolják használatát. Az Epigallocatechin Gallate széleskörű agysejt védő tulajdonságokkal rendelkezik. In vivo kísérletekben megállapították, hogy enyhítheti különböző anyagok (pl. vas, réz) agysejtekre káros, oxidatív hatását.*

*Forrás: max-immun.eu/data/.../20080305_Gomba_es_egyeb_tajekoztato.doc

Neuranax kapszula Összetevők

Cseppkőgomba kivonat Grifola frondosa kivonat Ganoderma lucidum kivonat Zöld tea (EPCG) kivonat Kapszula anyga: zseltain

Neuranax kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.