Vitacool Citromos por

Vitacool Citromos por

Nincs raktáron

​A Vitacool gyógynövény por 21 különböző gyógynövény hatóanyagait tartalmazza. A Vitacool fejlesztőinek célja az volt, hogy csökkentsék a dohányzás negatív hatásait mind az aktív, mind a passzív dohányosok körében.

Kosárba
EAN kód:4560182820255
Márka:Vitacool
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitacool Citromos por Részletes leírás

A Vitacool gyógynövény por 21 különböző gyógynövény hatóanyagait tartalmazza. A Vitacool fejlesztőinek célja az volt, hogy csökkentsék a dohányzás negatív hatásait mind az aktív, mind a passzív dohányosok körében.

A Vitacool hatóanyagainak fejlesztése Dr. Masayoshi NIO professzor 20 éves kutatómunkájának eredménye.
A Vitacoolnak elképesztő hatása van: ha a egy keveset a cigaretta végére teszünk, az átalakítja a nikotint, a dohányzás legveszélyesebb anyagát B3-vitaminná, csökkenti a kátrány mennyiségét 80%-kal, 40%kal a szén-monoxidot és a rákkeltő benzol mennyiségét több mint 30%-kal!
A nikotin és a kátrány összeadódó hatásának csökkenése a nikotinfüggőség fokozatos csökkenéséhez fog vezetni. Egymásután jelentkeznek azok, akik a Vitacool használatával abbahagyták a dohányzást.
A Vitacool a nikotin és a kátrány által okozott visszataszító szagot könnyű vanília illattá alakítja, ami nem irritálja a dohányosok környezetében levőket. Nemcsak a dohányosoknak, hanem a passzív dohányzóknak is hasznos.

A Vitacool hatása:
• Csökkenti a passzív dohányzás veszélyes hatásait!
• Csökkenti a köhögést és a váladékot!
• Csökkenti a rossz leheletet!
• Csökkenti a rákkeltő anyagokat mint pl. a benzol!
• Csökkenti a dohányzás okozta bőrproblémákat!
• Csökkenti a nikotinfüggőséget!
• Csökkenti a torokfájást!
• Csökkenti a haj és a ruházat dohány szagát!
• Eltünteti a zárt terekben keletkező dohány szagot!

A Vitacool gyógynövény por használata:
A Vitacool kupakjának felnyitása után helyezze a cigaretta meggyújtandó végét a hengerbe úgy, hogy kis mennyiségű Vitacool tapadjon a dohányra, majd a szokásos módon gyújtson rá. A Vitacool hatása a cigaretta teljes elégéséig megmarad.
A Vitacool tartalma 180 - 200 szál cigarettára elegendő!

Vitacool Citromos por Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 27.

  eltünteti a cigi füstjének kellemetlen szagát.

Anonim Felhasználó2016. 09. 07.

  élvezetesebbé teszi a dohányzást.

Anonim Felhasználó2015. 11. 15.

  jóillatú