Mama Drog tejoltó galaj 50 g

Mama Drog tejoltó galaj 50 g

Raktáron

A tejoltó galaj vízhajtó, görcsoldó hatású. Vese és epebajokra, epilepsziára, mirigydaganatokra használjuk. .

234 Ft
egységár: 4,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500927
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog tejoltó galaj 50 g Részletes leírás

A tejoltó galaj teája nagyon jó szolgálatot tesz a mirigyeinknek és a vesénknek is. Javítja a vese működését, húgyúti gyulladások esetén is ajánljuk. A növény vízhajtó, görcsoldó hatású. Epebajok, epehólyag-gyulladás, májfertőzés esetén is alkalmazható. Külsőleg pikkelysömörre, övsömörre, nehezen gyógyuló és égési sebekre használható a teája borogatásként vagy lemosásra.

Elkészítés:
Egy teáskanál (1,5-2 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 10 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Felhasználása belsőleg:
Veseműködés javítására, húgyúti gyulladásra reggel egy csésze teát kell inni éhgyomorra, lehetőleg ízesítés nélkül. Addig kell inni, míg a panaszok el nem múlnak. Májfertőzésre, epehólyag gyulladásra napi 1 csészével igyanak étkezések előtt. A mirigyrendszer működésének javítására heti 2-3 csésze tejoltó galajból készült tea ajánlott.

Felhasználása külsőleg:
A tejoltó galaj külsőleg pikkelysömörre, övsömörre, nehezen gyógyuló és égési sebekre használható a teája borogatásként vagy lemosásra.

Terhesség, szoptatás alatt és 18 éves korig nem ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.