Szervezzünk családi pikniket

Szerző:EgészségboltDátum:2024. jún. 3.

Megosztás:

Ahogy melegszik a kinti hőmérséklet, egyre több időt töltünk a szabad levegőn. Már néhány perc séta is sokat tesz fizikai és mentális egészségünkért. Igyekezzünk minél több időt a szabadban tölteni, menjünk kirándulni, szervezzünk családi piknikeket.

Szervezzünk családi pikniket

Ezek a programok feltöltenek, értékes ajándékkal, emlékekkel töltik meg szívünket, melyre boldogan emlékszünk majd vissza a későbbiekben.

Ám nem árt óvatosnak lenni, hiszen a napnak már van ereje, nagyon könnyen leéghet a bőr. Gondoskodjunk a napvédelemről, hiszen a naptejek, napvédő spray- k fontos szerepet játszanak az UV-sugarak és a bőrrák elleni védelemben. A kisgyerekeknek sokkal magasabb fokú napvédelemre van szüksége, hiszen bőrük vékonyabb és érzékenyebb. Esetükben legalább 30, de inkább 50+ faktoros védelmet kell alkalmazni.

Ne hagyjuk otthon a szúnyog- és kullancsriasztót sem. Ma már számos termék áll rendelkezésre, melyek használata egyszerű és biztonságos.

A piknik kosárba, a szendvicsek és a gyümölcsök mellé kerüljön egy-két finom nassolnivaló, melyek gyorsan enyhítik az éhséget és kellő energiát adnak. Praktikus, mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes üdítőket se felejtsük, melyek elengedhetetlen részét képzik a szabadban töltött ebédnek.