Nassolnál valamit?

Szerző:EgészségboltDátum:2024. máj. 21.

Megosztás:

Gondolkoztál már azon, honnan ered a nassol szó? Nassol: ’torkoskodik, nyalakodik’ jelentésű szavunk, a német naschen ’nassol’ jelentésű szóból ered, a végén lévő -l már magyar igeképző. Az eredeti szó hangutánzó eredetű, a csámcsogással járó hangokat jeleníti meg.

Nassolnál valamit?

Szóval, ha „csámcsognál” valami egészségesebbet, mint a megszokott tucattermékek, akkor érdemes körülnézni webshopunkban

Nyáron a bulik és összejövetelek hangulatához hozzátartozik az ínycsiklandozó rágcsálnivalók jelenléte. Fontos azonban, hogy ezek az étkek ne csak finomak legyenek, hanem egészségesek is. Hoztunk néhány ötlet, hogy hogyan teheted még élvezetesebbé és egészségesebbé a nyári bulikat. 

Ha vegetáriánus, színezékmentes, gluténmentes, GMO mentes, tartósítószermentes, vegán termékeket keresel akkor kóstold meg a Csíki csipszeket, számos ízkombinációban megtalálod webshopunkban.

Készíts színpompás gyümölcstálakat, amelyek tartalmazhatnak szezonális gyümölcsöket, például eper, sárgadinnye, görögdinnye, szőlő és ananász. Ezek nemcsak finomak és táplálóak, hanem frissítők is a nyári melegben.

Vágj fel különböző zöldségeket, mint például sárgarépa, zellerszár, paprika és uborka, és kínáld őket különböző mártogatókkal, mint például humusz vagy görög joghurt alapú mártások.